Acer Aspire E5-573-C3M0 – un laptop low cost pentru toate buzunarele, portabil şi aspectuos

Acer Aspire E5-573-C3M0 este un laptop low cost, o variantă foarte accesibilă pentru toţi cei dintre noi, mai puţin pretenţioşi, care vor un astfel de device pentru activităţi simple, gen internet şi multimedia.

Este un laptop din gama 2015, cu un aspect modern şi portabil, ce vine dotat cu tastatură internaţională, cu tastatură numerică şi cu un touchpad, cu suport multi-touch.

Vis-a-vis de cost, aşa cum am spus este un device extrem de avantajos, ce este comercializat de către eMag cu preţul de doar 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, se evidenţiază printr-un aspect portabil, cu trăsături şi elemente moderne. Are carcasa construită din plastic, pe un fond de culoare gri, cântărind cu totul aproximativ 2.4Kg, ce măsoară 381.6 x 29.2 x 256(W x H x D) mm.

Imagini cu Acer Aspire E5-573-C3M0 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se laudă cu un display de tip Glare, ce are diagonala de 15.6inch. Avem de-a face cu un LCD LED foarte bun, ce redă conţinutul într-un format High Defintion, la o rezoluţie de 1366 x 768p.

În privinţa configuraţiei hardware, găsim la interior un procesor Intel Celeron, rulat la o frecvenţă de 1.4GHz, mai întâlnim o placă video din gama Intel HD Graphics, de tip integrată şi o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3.

Ce ţine de stocarea datelor, are la dispoziţie un Hard Disk, cu stocare HDD, cu capacitatea de 500Gb.

La nivel de multimedia, se bucură de o cameră Web excelentă, de tip Acer Crystal Eye HD, de cititor de carduri, de DVD Rw, de difuzoare stereo şi de microfon incorporat.

Cât despre conectivitate, vine echipat cu: un port HDMI, cu un port USB 2.0, cu două porturi USB 3.0, cu o ieşire audio, cu un port VGA, cu port RJ-45 pentru Reţea, cu Wireless şi cu Bluetooth 4.0.

Dacă tot avem de-a face cu un laptop portabil, atunci cu siguranţă va avea nevoie de o geantă MBL78B, de 15.6inch, astfel transportul acestuia va fi mult mai uşor şi mai sigur.

În concluzie, Acer Aspire E5-573-C3M0 este un laptop ieftin, portabil şi modern, destinat în mod special activităţilor simple, de zi cu zi, gen aplicaţiilor multimedia sau internet.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video Intel HD Graphics
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.