Acer Aspire E5-573-501C – dispozitiv Free DOS cu performanţe hardware excelente

Acer Aspire E5-573-501C provine din gama de laptop-uri accesibile de generaţie nouă, un dispozitiv pregătit cu performanţe hardware foarte bune, evidenţiat printr-un design atractiv şi portabil. Se dovedeşte a fi o alegere potrivită atât lucrului de birou, cât şi celui de pe teren.

Avem de-a face cu o variantă Free DOS, ce include un acumulator Li-Ion cu patru celule, capabil să ofere o autonomie de lucru în condiţii decente de până la 4-5h.

Acest model E5-573-501C poate fi procurat din stocul magazinului eMag, cu preţul de ofertă de 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Este foarte plăcut la exterior, datorită carcasei nonconformiste din plstic de calitate foarte bună. Prezintă finisaje şi elemente de înaltă clasă, totul fiind pe un fond de culoare maro. În privinţa detaliilor tehnice, ar fi de spus că măsoară standard 381.6 x 24.9 – 29.2 x 256 (W x H x D) mm şi că are o greutate de aproximativ 2.4kg.

Deţine o tastatură confortabilă internaţională/numerică, alcătuită dintr-un set de taste perfect definite, excelentă atât pentru lucru, cât şi pentru gaming. La fel pot spune şi despre touchpad-ul generos, ce oferă suport multitouch.

Imagini cu Acer Aspire E5-573-501C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noua variantă Acer, vine prevăzută cu un LCD LED de tip Glare, ce măsoară o diagonală normală de 15.6”. Este un ecran Acer ComfyView, ce suportă o rezoluţie maximă de 1366 x 768p, la un format High Definition.

Beneficiază de o serie de performanţe hardware foarte bune, ce au la bază un procesor i5 4210U, provenit după urma arhitecturii Haswell. Include două nuclee, un Cache de 2Gb şi o tehnologie de 22nm, frecvenţa standard de tactare fiind de 1.7GHz. Însă, graţie modului Turbo Boost, aceasta poate ajunge în cazuri extreme până la 2.7GHz.

Alături de acest procesor, stă integrată placă video HD Graphics 4400, capabilă să ofere rezultate pe măsură.

Ca şi memorie RAM, capacitatea maximă acceptată de acesta este de 16Gb, DDR3, însă standard este prevăzut cu doar 4Gb, DDR3, cu 1.6GHz. În privinţa capacităţii de memorie de stocare, deţine o unitate HDD de 1Tb, cu 5400rpm.

Dispune de WebCam HD, de microfon integrat, de cititor de carduri (SD), de două difuzoare audio stereo, precum şi de o unitate optică citire/scriere DVD Rw.

Din punct de vedere al conexiunilor şi porturilor de conectivitate, beneficiază de Reţea 10/100/1000 (LAN), de Wireless 802.11 ac, de Bluetooth 4.0, de HDMI, de USB 2.0, de USB 3.0 (2), de VGA şi de ieşire audio.

Concluzie :

Concluzionând, Acer Aspire E5-573-501C reprezintă un laptop de generaţie nouă avantajos, atât din punct de vedere hardware, cât şi din punct de vedere al calităţii construcţiei şi al preţului de achiziţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware excelente
  • Modern
  • Free DOS
  • Avantajos
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.