Acer Aspire E5-573-37RC – laptop convenabil, ideal activităţilor de zi cu zi

Fie că vrei un laptop pentru birou, fie că vrei unul pentru activitate mobilă, noul model de la Acer se descurcă excepţional în ambele situaţii. Reprezintă un model accesibil, ideal pentru utilizarea de zi cu zi, precum aplicaţii office şi multimedia, ori navigarea pe internet.

Acer Aspire E5-573-37RC este laptop-ul de care vă spuneam mai sus, un device de calitate, portabil şi modern, ce asigură o funcţionalitate rapidă şi corectă, în orice situaţie. Nu rulează niciun sistem de operare din fabrică, fapt ce permite alegerea sistemului de operare dorit. Deţine o configuraţie hardware destul de ok şi un display ani-reflexie de 15.6”, toate acestea fiind comercializate la un preţ foarte avantajos.

Dacă tot am deschis subiectul de preţ, atunci ar fi de spus că modelul de faţă este disponibil la eMag la preţul online de 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Compania taiwaneză a reuşit să îmbine plăcutul cu utilul, obţinând un design distins şi pe cât se poate de portabil. Prezintă forme estetice plăcute, îmbinate cu o carcasă de culoare neagru/charcoal, realizată integral dintr-un plastic de calitate înaltă. Tastatura internaţională, cât şi cea numerică este plăcută la utilizare, precum şi touchpad-ul generos, cu suport pentru multi-touch. Pe partea tehnică, ar fi de spus ca nu cântăreşte mai mult de 2.4kg, măsurând standard 381.6 x 29.2 x 256(W x H x D) mm.

Imagini cu Acer Aspire E5-573-37RC :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se prezintă cu un ecran LCD LED cu o diagonală obişnuită de 15.6inch, ce reproduce un conţinut de înaltă definiţie, la o rezoluţie HD (High Definition), de 1366 x 768pixeli. Caracteristicile sale speciale, precum Acer ComfyView şi Glare garantează afişarea unor imagini de înaltă calitate, fie că se lucrează la interior, fie la exterior.

În ceea ce îl priveşte nivelul de performanţă, vine echipat cu un procesor Intel Core i3, model 5005U. Este un procesor din generaţia a 5-a, realizat pe arhitectura Broadwell. Are la bază 3Mb Cache, o tehnologie de 14nm, două nuclee şi o frecvenţă de tactare de 2.0GHz. Pe partea de grafică, deţine un procesor integrat din seria HD Graphics 5500, de la Intel, ce are o frecvenţă de 850MHz, ce asigură o grafică decentă.

Din punct de vedere al memoriilor, vine proiectat cu 4Gb de memorie RAM, ce permite extindere până la maxim 16GB, de tip DDR3, având un slot de memorie liber. Iar ca şi stocare, vine dotat cu un HDD de 500Gb, cu o viteză de rotaţie de 5400rpm.

Se prezintă destul de bine şi pe partea de multimedia, astfel dispune de două difuzoare audio stereo, de DVD Rw (unitate optică scriere/citire), de cititor de carduri, de cameră Web Acer Crystal Eye HD şi de microfon integrat. Acumulatorul pe care îl deţine este unul de tip Li-Ion, cu 4 celule, ce oferă o autonomie îndelungată de lucru.

Nici la capitolul conectivitate nu se descurcă mai rău, astfel beneficiază de 2 porturi USB 3.0 (de mare viteză de transfer), cu un port USB 2.0, cu un port VGA, cu un port HDMI, cu o ieşire audio Jack 3.5mm, cu Bluetooth, cu LAN şi cu Wireless.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Acer Aspire E5-573-37RC este un laptop decent, ce se face remarcat printr-un design portabil şi plăcut, asigurând o funcţionalitate rapidă, corectă şi confortabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Avantajos ca şi cost de achiziţie
  • Configuraţie hardware bună
  • Portabil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.