Acer Aspire E5-572G-768V

O alegere ideală pentru cei ce își doresc un laptop ultra modern și foarte performant, ar fi noul gadget Acer Aspire E5-572G-768V, un laptop atrăgător, cu funcții inteligent, ce își merită fiecare bănuț în parte.

Gadget-ul cel nou se evidențiază în mod special prin calitate, performanță excelentă și prin design atrăgător. Are la bază o configurație de ultimă oră, ce duce la o utilizare excelentă, rapidă și fluentă, indiferent de sarcina dată.

La exterior, beneficiază de finisaje moderne, realizate cu mare atenție, ce duc la o eleganță excepțională. Prezintă trăsături slim de 381.6 x 30.3 x 256 mm și o greutate de doar 2.5Kg, astfel va fi un device ideal și extrem de portabil.

Așadar, pentru cei interesați să achiziționeze acest model Acer Aspire E5-572G-768V, îl pot prinde la prețul excelent, de doar 3.199lei (Vezi preț actualizat), un preț corect, ce se justifică prin design și performanță.

IMAGINI CU Laptop Acer Aspire E5-572G-768V :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Display-ul device-ului Acer este de o calitate ireproșabilă, grație specificațiilor sale. Acest LCD LED prezintă o diagonală de 15.6inch cu o rezoluție HD de 1366x768p și două caracteristici de bază, ce duc la îmbunătățirea imaginilor reproduse, precum Acer CineCrystal și Glare.

Vis-a-vis de configurația hardware vom regăsi proiectat un procesor excelent, Intel Core i7, model 4712MQ. Este creat pe arhitectura Haswell, având la bază 4 nuclee și o tehnologie de 22nm. Așadar, vine pregătit să ruleze la o frecvență excelentă de 2.3GHz, însă fiind un model de procesor recent apărut, beneficiază de tehnologia Intel Turbo Boost, ce mărește puterea acestuia, în mod automat până la 3.3GHz.

Acest capitol este completat de placa video dedicate nVidia, din seria GeForce, model 840M. Are o capacitate de memorie de 2Gb, de tip DDR3, ce oferă un grad de performanță ridicat la rularea jocurilor cu nivel grafic înalt.

Pe partea de memorie, include o capacitate de memorie RAM de 8Gb, de tip DDR3 și un Hard Disk generos, cu tip de stocare HDD de 1Tb, ideal pentru a stoca fișiere, muzică, filme și multe altele.

Putem spune că excelează și pe partea de multimedia, fiind dotat cu: DVD RW, cameră Web Acer Crystal Eye HD, cititor de carduri SD, microfon integrat și difuzoare stereo, înglobate în tehnologia avansată de sunet, High Definition Audio.

Conectivitate este asigurată de o listă variată de porturi, precum: 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, o ieșire audio, 1 x HDMI, 1 x VGA, Bluetooth(4.0), Wireless(802.11 b/g/n) și 1 x RJ-45, pentru conexiunea la internet prin cablu.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Core i7
  • Intel HD Graphics 4600
  • Acer CineCrystal
  • LCD LED
  • Glare
  • High Definition Audio
  • Acer Crystal Eye HD
  • Touchpad cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcții de derulare, zoom și lansare cu ajutorul degetelor
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.