Acer Aspire E5-572G-3105

Cu siguranță, în zilele noastre, laptop-urile au devenit extrem de populare, oferind o funcționalitate cel puțin comparativă cu a unui desktop. Astfel, majoritatea dintre noi au înlocuit calculatoarele vechi și imense cu laptop-uri moderne și elegante, pe care le putem lua cu noi oriunde.

Așadar, dacă dorești să îți achiziționezi un laptop nou, în locul vechiului tău calculator, cu o configurație destul de bună și cu un design atrăgător, Acer Aspire E5-572G-3105 este o alegere excepțională, care nu va costa prea mult.

Noul gadget prezintă un aspect inedit, cu trăsături moderne, ce vine construit din materiale de cea mai bună calitate. Are o grosime de doar 28.8mm și o greutate foarte mică de 2.5Kg, astfel va fi extrem de portabil și ușor de utilizat.

La interior vine utilat cu componente noi, de ultimă generație, astfel, deși are un preț competitiv, configurația sa oferă performanțe neașteptat de bune.

Costul de achiziție al noului laptop Acer Aspire E5-572G-3105 este undeva la 1.899lei (Vezi preț actualizat), un preț foarte ok, pentru o așa configurație excelentă.

IMAGINI CU Laptop Acer Aspire E5-572G-3105 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

La capitolul performanțe, vine proiectat cu un procesor Intel Core i3, model 4000M, cu două nuclee și cu o viteză de procesare de 2.4GHz. Este un procesor realizat pe arhitectura Haswell, destul de ok, ce oferă o rulare extrem de rapidă și de fluentă.

Placa video este din seria GeForce, model 840M, de tip dedicată nVidia, ce oferă un nivel de performanță ridicat și o grafică excelentă întotdeauna.

Display-ul din dotare este unul LCD LED standard, așa cum ne-au obișnuit cei de la Acer să echipeze majoritatea laptop-urilor. Prezintă o diagonală de 15.6inch și un format WXGA cu o rezoluție HD de 1366x768pixeli.

Pe partea de memorii vine echipat cu un Hard Disk destul de ok, cu o capacitate de stocare de 500Gb și cu un tip de stocare HDD. Tot la acest capitol dispune de o capacitate de 4Gb, de tip DDR3, de memorie RAM, suficient pentru o utilizare bună, însă ai posibilitatea de a efectua un upgrade de până la 16Gb de memorie, având la dispoziție un slot liber.

În ceea ce privește multimedia, noul device cuprinde o mare varietate de conectori, precum: un port VGA, două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, o ieșire audio, un port HDMI, Bluetooth, dar și port Rj-45 pentru conectarea la internet prin cablu și Wi-Fi, la conectarea fără fir.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Core i3
  • Intel HD Graphics 4600
  • LCD LED
  • Format WXGA
  • Placa video dedicata
  • GeForce 840M
  • High Definition Audio
  • Acer Crystal Eye HD
  •  Touchpad cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcții de derulare, zoom și lansare cu ajutorul degetelor
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.