Acer Aspire E5-572G-75MW

După cum știm cu toții, tehnologia ne invadează mai mult pe zi ce trece, așadar, că ești la elev ori student, un laptop îți poate ușura viața în ambele situații.

Un pont bun pentru tine ar fi laptop-ul Acer Aspire E5-572G-75MW. Dotat cu specificații de ultimă oră, vine pregătit să execute rapid și fluent toate comenzile date de tine.
Pe lângă caracteristicile revoluționare pe care le deține, prezintă și un aspect modern, elegant, slim ce oferă manevrabilitate și portabilitate ușoară.

Prețul acestui laptop Acer Aspire, este de aproximativ 2.700lei, însă dacă vrei să intrii în posesia acestuia, îl poți prinde la prețul din oferta zilei.

IMAGNI CU Laptop Acer Aspire E5-572G-75MW :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

În spatele ecranului LCD LED, cu o diagonală de 15.6inch și o rezoluție HD de 1366x768p, se află integrat un procesor Intel Core i3, seria 4030U, realizat din două nuclee, ce rulează la o frecvență de 1.9GHz. Conceput pe arhitectura Haswell, împreună cu placa video NVIDIA, din seria GeForce, vei beneficia de o rulare rapidă a experiențelor office și multimedia.

De acum, păstrează-ți toate fișierele personale, muzică, fotografii și altele, direct pe Pc-ul tău, deoarece ai la dispoziție un HDD cu o capacitate de stocare de până la 1Tb. Iar pentru diverse aplicații pe care vei dorii să le instalezi și pentru sistemul de operare Linux, în cazul de față, vine conceput cu o memorie RAM îndestulătoare de 4Gb, de tip DDR3.

Calitatea audio se datorează celor două difuzoare din dotare, îmbunătățită de tehnlogia Hight Definition Audio de la Acer. Dacă un ești mulțumit pe deplin de sunetul oferit, există posibilitatea de a achiziționa un difuzor ultra portabil, pe care îl conectezi la device, astfel vei dispune de un sunet redat excelent.

Fiind un laptop portabil, nu mereu ai acces la curent, de aceea modelul de față este dotat cu un acumulator Li-Ion, realizat din 6 celule. Așadar, vei beneficia de o autonomie mărită, de până la 7h de funcționare continuă.

Rămâi mereu conectat la internet și păstrează-ți legăturile cu cei dragi, prin intermediul site-urilor de socializare, cu ajutorul Wireless-ului ori Rețelei din dotare.
Iar pentru a conecta laptop-ul tău la alte device-uri, ai la îndemână diferite porturi de conectare, precum: ieșire audio, USB 2.0(2), USB 3.0, VGA, HDMI, RJ-45.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Intel Core i3
  • Intel HD Graphics 4400
  • High Definition Audio
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Linux
  • Acer Crystal Eye HD
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.