Acer Aspire E5-571G-590M – un laptop inteligent, portabil şi modern, cu un preţ de achiziţie foarte avantajos

Acer Aspire E5-571G-590M este un laptop performant comercializat la un preţ foarte convenabil, fiind varianta perfectă pentru a face faţă activităţilor de zi cu zi, indiferent dacă sarcinile sunt susţinute acasă sau în deplasare.

Modelul de faţă vine dotat cu un acumulator Li-Ion cu 6 celule, ce garantează până la 7h de lucru, rulează sistemul de operare Linux şi beneficiază de touchpad multi-touch şi de tastatură numerică şi internaţională.

Cât despre preţul de achiziţie, pot spune că este un model extrem de avantajos, vis-a-vis de performanţele acestuia, astfel este pus în vânzare de către eMag la preţul de 2.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Vorbim despre un device atractiv, ce vine cu carcasă din plastic, calitativă, de culoare neagră. Ca şi trăsături, măsoară 381.6 x 25.3 – 30.3 x 256(W x H x D) mm, având o greutate de numai 2.5Kg.

Imagini cu Acer Aspire E5-571G-590M :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În dotarea noului laptop, găsim un display foarte bun, de 15.6inch, de tip Glare. Este un ecran Acer ComfyView, ce reproduce conţinutul la o rezoluţie HD, de 1366 x 768pixeli.

Din punct de vedere al performanţelor hardware, beneficiază de un procesor i5, tactat la o frecvenţă de 2.2GHz (Turbo Boost 2.7GHz), de o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3 şi de o placă video dedicată, de 2Gb, din seria GeForce 820M.

Ca şi stocare de date, pune la dispoziţie un Hard Disk, cu capacitatea de stocare de 500Gb, de tip HDD, rulat la 5400rpm.

Se descurcă excelent şi la nivel multimedia, astfel se laudă cu cameră Web Acer Crystal Eye HD, cu DVD Rw, cu cititor de carduri, cu microfon incorporat şi cu difuzoare audio stereo, optimizate prin tehnologia High Definition Audio.

Conectivitatea dispune de 2 x USB 2.0, de USB 3.0, de VGA, de ieşire audio, de HDMI, de Bluetooth, de Wireless şi de Reţea (port Rj-45).

Fiind un device portabil, cu siguranţă îi va fii necesar un rucsac HP Value (16inch), pentru un transport mai uşor şi mai în siguranţă.

În concluzie, Acer Aspire E5-571G-590M este un laptop cu performanţe înalte, cu o portabilitate ridicată şi cu un aspect pe măsură, comercializat la un preţ foarte avantajos.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video GeForce 820M
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.