Acer Aspire E5-571G-5107 – un laptop cu performanţe excelente, portabil şi flexibil în orice situaţie

Laptop-ul Acer Aspire E5-571G-5107 reprezintă varianta de modele flexibile în orice activitate, portabile, fiind ideale la lucrul pe teren, cât şi la birou.

Ei bine, avem de-a face cu un laptop foarte bun, astfel vine echipat cu un acumulator de tip Li-Ion (6 celule), ce garantează o autonomie de până la 7h de lucru şi rulează sistemul de operare Linux. Configuraţia tehnică ce o ascunde la interior, vine compusă dintr-un procesor i5, din 4Gb de RAM, dintr-un procesor grafic integrat din gama Intel HD Graphics 5500 şi dintr-o capacitate de 1Tb de memorie de stocare.

Preţul este pe cât se poate de avantajos, vis-a-vis de specificaţiile device-ului, astfel se poate achiziţiona de la eMag cu numai 2.499 de lei (vezi preţ actualizat).

În dotarea acestuia regăsim tastatură internaţională şi numerică, plus un touchpad generos, ce acceptă gesturi multi-touch. Carcasa ce îl “îmbracă” vine realizată din plastic, fiind de culoare neagră. Este o construcţie elegantă şi modernă, ce cântăreşte aproximativ 2.5Kg şi măsoară 381.6 x 30.3 x 256(W x H x D)mm.

Imagini cu Acer Aspire E5-571G-5107 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, ascunde sub carcasa elegantă o configuraţie hardware excepţională, în raport cu costul de achiziţie. Aşadar, întâlnim un procesor i5, rulat la o frecvenţă de 2.2GHz (Turbo Boost 2.7GHz), o placă video dedicată din seria GeForce, model 840M şi o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3.

Din punct de vedere video, prezintă un ecran lucios, cu diagonala de 15.6inch. Este un LCD LED excelent, ce asigură redarea conţinutului într-un format HD, la o rezoluţie de 1366 x 768pix.

La nivel de stocare, vine echipat cu un Hard Disk, cu tip de stocare HDD, ce are o capacitate de 1Tb.

Se bucură de unitate optică (DVD Rw), de microfon, de WebCam Acer Crystal Eye HD, de cititor de carduri SD şi de difuzoare stereo, optimizate prin tehnologia avansată High Definiton Audio.

Cât despre conectivitate, în dotarea acestuia întâlnim un port HDMI, un port VGA, o ieşire audio, două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, port RJ-45(Reţea) , Wireless integrat şi Bluetooth.

Odată cu achiziţionarea acestui laptop, poţi opta şi la un rucsac special pentru laptop Targus Terra, de 16”, negru, astfel transportul acestuia va fi simplu şi în siguranţă.

În concluzie, laptop-ul Acer Aspire E5-571G-5107 este un model excelent, portabil şi atrăgător, ce se evidenţiază printr-un raport preţ-performanţă excepţional.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Placă video dedicată GeForce 840M
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.