Acer Aspire E5-571G-35A8 – laptop bun şi ieftin cu placă video dedicată

Acer Aspire E5-571G-35A8 reprezintă un laptop de luat în considerare atunci când cauţi un nivel de performanţă decent sub forma unui design modern, totul la un cost de achiziţie foarte avantajos. Mai pe scurt, este un laptop ieftin şi bun, ideal lucrului de acasă, cât şi celui din deplasare.

Este o variantă echipată cu sistemul de operare Linux preinstalat, ce ascunde la interior un acumulator generos, de tip Li Ion cu 6 celule, capabil să garanteze o autonomie de lucru în condiţii modeste de până la 7 ore.

Acest model Aspire E5-571G-35A8 se poate achiziţiona şi din ofertele celor de la eMag, cu preţul de numai 1.479 de lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de aspect, prezintă o construcţie interesantă şi modernă integral din plastic, toată fiind de culoare neagră. Măsoară standard 381.6 x 25.3 – 30.3 x 256(W x H x D) mm şi are o greutate de 2.5kg.

Touchpad-ul generos (multi-touch) împreună cu tastatura numerică/internaţională garantează o utilizare pe cât se poate de confortabilă, de corectă şi de rapidă.

Acelaşi laptop avantajos este disponibil şi în magazinele online Flanco şi CEL.

Imagini cu Acer Aspire E5-571G-35A8 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest laptop Acer Aspire deţine un LCD LED de tip Glare, ce măsoară 15.6inch în diagonală. Este un ecran High Definition cu o rezoluţie maximă de 1366 x 768p, ce beneficiază de caracteristica superioară Acer ComfyView. Aceasta presupune ca atât imaginile, cât şi clipurile video să fie reproduse la cea mai bună calitate posibilă.

Trecând la nivelul de performanţe, aceast model este prevăzut cu un procesor Intel Core i3 4005U, conceput pe arhitectura Haswell. Are la bază 2 nuclee, un Cache de 3Gb şi o tehnologie de 22nm, frecvenţa de rulare fiind de până la 1.7GHz.

Producătorul de faţă a decis să includă atât un procesor grafic integrat, precum Intel HD Graphics 4400, cât şi o placă video dedicată GeForce 820M, cu chipset de la nVidia, cu capacitatea de 2Gb de memorie video.

Capacitatea de memorie RAM este de tip DDR3 de 4Gb, cu o frecvenţă de 1.6GHz, ce pune la îndemână un slot de memorie liber din cele două.
Stocarea de date este asigurată de către unitatea HDD cu capacitatea de 500GB, cu o viteză de rotaţie de 5400rpm.

Din punct de vedere al echipărilor multimedia, acest laptop deţine DVD-Rw, WebCam Acer Crystal Eye HD, cititor de carduri (SD), microfon integrat, precum şi două boxe audio stereo (High Definiton Audio).

Conectivitatea presupune un port HDMI, un port USB 3.0, două porturi USB 2.0, un port VGA, o ieşire audio, conexiune Bluetooth, Wi-Fi şi Reţea.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Acer Aspire E5-571G-35A8 este un dispozitiv ieftin şi bun, foarte util atât activităţilor susţinute de acasă, cât şi celor din deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware bună
  • Aspect modern
  • Linux
  • Portabil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.