Acer Aspire E5-571

Foarte puțin timp mai este până la începerea noului an școlar. Cu toții știm foarte bine că trăim într-o lume a tehnologiei, și zi de zi depindem de ea la orice pas. Că ești student, elev sau ai alta profesie, un laptop te ajută oricând și oriunde. De aceea, astăzi îți prezentăm noul laptop Acer Aspire E5-571.

Acer Aspire E5-571 prezintă un aspect extrem de elegant, foarte bine realizat, definit perfect până la cele mai mici detalii ale acestuia. Realizat doar din materiale calitative, oferă o rezistență foarte bună și o manevrabilitate ușoară.

Acest laptop Acer Aspire îl găsești la prețul de aproximativ 1.299lei, foarte bun pot spune, luând în considerare specificațiile din dotare. Dar dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din oferta zilei.

IMAGNI CU Acer Aspire E5-571 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

Pregătit să țină pasul cu tine și cu cerințele tale, vine conceput cu un procesor Intel Core i3, model 4030U, realizat din două nuclee, tactat la o frecvență de 1.9GHz și cu o placă video integrată din seria Intel HD Graphics 4400. Așadar, experiențele office, multimedia sau navigarile web, vor oferi un timp de răspuns minim.

Chiar dacă prezintă un display Glare( reflexiv), unde la exterior este puțin mai complicat, în interior va excela, oferind imagini incredibile la o calitate superioară, direct pe display-ul LCD LED de 15.6inch cu o rezoluție maximă HD de 1366x768p.

De acum, fără nici o grijă, îți poți păstra toate fotografiile, filmele, muzica, datele personale și altele, având la dispoziție Hard Disk-ul genereos de 1TB. Iar pentru sistemul de operare și pentru alte aplicații pe care vei dori să le instalezi, vei dispune de o capacitate de memorie RAM de 4Gb. În cazul în care spațiul acestei memorii se ocupă, vei putea face un upgrade de memorie de tip DDR3.

Calitatea sunetului va fi oferită de cele două difuzoare stereo integrate. Înglobate în tehnologia High Definition Audio, poți asculta muzica preferată la o calitate incredibil de puternică și nedistorsionată.

Datorită acumulatorului Li-Ion, format din 6 celule, vei avea parte de o autonomie incredibilă, de până la 7h de conectare continuă.

Și pe ramura conectivitate excelează, oferind aproape toate tipurile de porturi precum: un port HDMI, două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, un port VGA, un port RJ-45 și o ieșire audio. Iar ca și comunicații oferă Bluetooth, Rețea și Wireless.

După cum spuneam că acest model Acer Aspire este unul portabil, poți procura o geantă laptop, astfel vei beneficia de un transport mai ușor și o siguranță mai bună.

OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Core i3
  • Intel HD Graphics 4400
  • Camera Web Acer Crystal Eye HD
  • High Definition Audio
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
Contra:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.