Acer Aspire E5-571-327Q

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Acer Aspire E5-571-327Q este un laptop destul de ok, cu un nivel de performanță mediu, foarte portabil și extrem de accesibil ca preț, ce se poate achiziționa pentru a fi folosit în situațiile de zi cu zi.

Este un laptop de calitate, ce se evidențiază printr-o serie numeroasă de caracteistici, ce duc la o utilizare excepțională, în orice tip de activități.

Prețul de achiziție al unui astfel de laptop Acer, performant și calitativ, este de aproximativ 1.600lei (Vezi preț actualizat).

La capitolul aspect, se remarcă prin eleganță și modernitate, având finisaje bine definite. După cum am mai spus, este un model extrem de portabil, fapt ce este confirmat de trăsăturile sale minimale de 381.6 x 30.3 x 256 mm și de greutatea sa nu foarte mare, de doar 2.5Kg. Este un laptop construit pe deplin din materiale foarte calitative, astfel se va bucura de o durabilitate îndelungată.

Imagini cu Acer Aspire E5-571-327Q :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Prezentarea acestui device o să o începem cu partea video. Așadar, vine construit cu un display LCD LED, de 15.6inch, având un format WXGA și o rezoluție de 1366 x 768p. Îi stau la bază două caracteristici extrem de interesante și de utile, precum Acer CineCrystal și Glare, adică este un ecran lucios, astfel va reproduce imagini de o calitate extraordinară.

Un alt capitol foarte important, de luat în seamă atunci când se achiziționează un laptop, ar fi configurația hardware. Aici regăsim proiectat un procesor Intel Core i3, model 4005U, ce vine construit pe arhitectura Haswell. Îi stau la bază 2 nuclee, un cache de 3Gb și are o viteză de tactare de 1.7GHz.

Tot la acest capitol, întâlnim și o placă video din seria Intel HD Graphics 4400, de tip integrată, ce are chipset-ul video tot de la Intel.

Pentru a stoca cele mai importante fișiere și date personale, ai la dispoziție un Hard Disk generos, cu o capacitate de stocare de 500Gb. Tot aici, mai regăsim și o capacitate de memorie RAM, de 4 Gb, cu o frecvență de 1600MHz, de tip DDR3.

Ca și multimedia, prezintă o cameră Web HD Acer Crystal Eye, un microfon integrat, cititor de carduri SD și o linie audio stereo, inclusă în tehnologia High Definition Audio. Ar fi de specificat, că device-ul de față nu vine proiectat cu unitate optică de scriere și citire.

Conectivtatea acestui laptop Acer, se prezintă extrem de bine, așadar dispune de: un port VGA, un port USB 3.0, două porturi USB 2.0, o ieșire audio, un port HDMI, un port RJ-45 pentru conexiunea la Rețea, Bluetooth 4.0 și Wireless integrat 802.11 b/g/n.

În concluzie, pentru cei ce își doresc calitate, performanță și accesibilitate, Acer Aspire E5-571-327Q este laptop-ul ideal ce îndeplinește toate aceste capricii.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Core i3
  • Placa videoIntel HD Graphics 4400
  • Ecran LCD LED
  • Web Acer Crystal Eye HD
  • Touchpad cu control multi-touch pentru gesturi, care accepta diverse functii de derulare, zoom si lansare cu ajutorul degetelor
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.