Acer Aspire E5-571-316Q – un laptop accesibil, cu performanţe decente şi cu o construcţie portabilă

Laptop-ul Acer Aspire E5-571-316Q este un device cu performanţe bune, cu un aspect portabil şi atrăgător, comercializat la un preţ foarte convenabil şi avantajos.

Noul laptop vine dotat cu o baterie Li-Ion (cu 6 celule), ce garantează o autonomie de lucru de până la 7h, cu tastatură numerică, cu tastatură internaţională şi cu un touchpad generos, cu acţiuni multi-touch. Ca şi sistem de operare, rulează din fabrică sistemul Linux.

Din punct de vedere al preţului, aşa cum spuneam, este foarte avantajos şi accesibil, astfel cei de la Emag îl pun în vânzare cu preţul de doar 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Se remarcă printr-un aspect elegant şi modern, fiind echipat cu o carcasă din plastic durabil, de culoare albastră. Din punct de vedere al greutăţii şi al dimensiunilor, cântăreşte numai 2.5Kg şi măsoară 381.6 x 25.3 – 30.3 x 256((W x H x D) mm.

Imagini cu Acer Aspire E5-571-316Q :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În dotarea noului device, găsim un ecran de 15.6inch, de tip Acer ComfyView. Este un display Glare, ce reproduce conţinutul la o rezoluţie HD, de 1366 x 768pix.

Performanţele hardware al dispozitivului, au la bază un procesor Intel Core i3, rulat la o frecvenţă de 1.7GHz, o placă video integrată, din seria Intel HD Graphics 4400 şi o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3 (sloturi ocupate 1/2).

În privinţa stocării, are la dispoziţie un Hard Disk, de tip HDD, cu o viteză de rotaţie de 5400rpm, cu o capacitate de stocare de 500Gb.

La capitolul dotărilor multimedia, se laudă cu o cameră Web Acer Crystal Eye HD, cu DVD Rw, cu cititor de carduri SD, cu microfon incorporat şi cu difuzoare audio stereo, optimizate prin tehnologia High Definition Audio.

Din punct de vedere al conectivităţii, avem de-a face cu un port HDMI, cu un port VGA, cu un port USB 3.0, cu două porturi USB 2.0, cu o ieşire audio, cu port RJ-45, pentru Reţea, cu Wireless şi cu Bluetooth.

Datorită faptului că se evidenţiază printr-o portabilitate excelentă, cu siguranţă i se va potrivi perfect o geantă Asus Helios, de 15.6inch, pe negru, pentru transportul în siguranţă al acestuia.

În concluzie, Acer Aspire E5-571-316Q este un laptop modern, accesibil şi cu performanţe bune, ce garantează o funcţionalitate excepţională, fie acasă, fie în deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video Intel HD Graphics 4400
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.