Acer Aspire E5-551G-T6Q7 – laptop low cost, cu o portabilitate perfectă şi cu o productivitate optimizată

Acer Aspire E5-551G-T6Q7 este un laptop decent, destul de recent lansat pe piaţă, un device capabil să asigure un nivel mediu de performanţă şi o portabilitate excepţională.

Vorbim despre un laptop cu o autonomie de lucru de până la 7 ore, graţie acumulatorului Li-Ion cu 6 celule. Deţine un multi-touchpad generos (cu funcţie de zoom, derulare şi lansare), o tastatură internaţională şi numerică, rulând din fabrică sistemul de operare Linux.

Ca şi preţ, pot confirma faptul că este un laptop foarte avantajos şi convenabil, astfel la eMag preţul este de doar 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Ce ţine de design şi de detalii tehnice, ar fi de spus că deţine o tastatură integral din plastic, pe un fond de culoare neagră. Dimensiunile standard ale device-ului sunt de 381.6 x 25.3 – 30.3 x 256(W x H x D) mm, iar greutatea este de aproximativ 2.7Kg.

Imagini cu Acer Aspire E5-551G-T6Q7 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Găsim în dotarea acestuia un LCD LED de tip glare, cu diagonala de 15.6”. Este un display Acer ComfyView excelent, cu format High Definition, la o rezoluţie de 1366 x 768p.

Cu privire la performanţe, deţine un procesor AMD Quad-Core A10-Series, model A10-7300, tactat la o frecvenţă de 1.9GHz (Turbo Boost 3.2GHz), o placă video dedicată din seria Radeon, model R7 M265 şi o capacitate de 4Gb (DDR3) de memorie RAM.

Tot sub “capotă” dăm şi peste un Hard Disk de 1Tb , de tip HDD, ce asigură volumul de stocare de fişiere şi date.

Capitolul multimedia este reprezentat de către o cameră Web Acer Crystal Eye HD, de către un cititor de carduri, de către un DVD Rw, de către un microfon integrat şi de către cele două difuzoare audio stereo, optimizate prin tehnologia High Definition Audio.

Iar ca şi conectivitate, se laudă cu două porturi USB 2.0, cu un port USB 3.0, cu o ieşire audio, cu un port HDMI, cu un port VGA, cu un port RJ-45 pentru Reţea, cu Wi-Fi şi cu Bluetooth.

Concluzie :

În concluzie, Acer Aspire E5-551G-T6Q7 este un laptop recent, cu performanţe medii şi cu o portabilitate ridicată, ideal oricăror activităţi de zi cu zi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor AMD Quad-Core A10-Series
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb HDD
  • Placă video Radeon R7 M265
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.