Acer Aspire E5-551G-F19B – laptop multimedia portabil şi modern

Acer Aspire E5-551G-F19B este un dispozitiv multimedia accesibil şi modern, conceput pentru a susţine fără probleme sarcinile cotidiene. Prezintă un design modern, în spatele căruia se ascunde o platformă hardware bine echilibrată.

Producătorul la dotat standard cu sistemul de operare Linux. Tot din fabrică deţine şi un acumulator de tip Lithium Ion cu 6 celule, ce garantează o autonomie de lucru generoasă de până la 7 ore.

Noul model E5-551G-F19B este prezent şi în oferta magazinului de specialitate eMag, la preţul de doar 1.599 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel estetic, prezintă o construcţie portabilă şi modernă de culoare neagră. Este construit în totalitate din plastic de calitate foarte bună, capabil să asigure o durabilitate prelungită. Tehnic vorbind, măsoară standard 381.6 x 25.3 – 30.3 x 256 (W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de 2.7kg.

Înglobează un touchpad generos şi precis cu control multi-touch (derulare, lansare, zoom), precum şi o tastatură internaţională/numerică extrem de plăcută la utilizare.

Imagini cu Acer Aspire E5-551G-F19B:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Acest laptop recent de la Acer din seria Aspire deţine un LCD LED de 15.60 inch în diagonală. Beneficiază de caracteristica specială Acer ComfyView, precum şi de o rezoluţie HD la maxim 1366 x 768 pixeli.

Din punct de vedere al performanţelor hardware, deţine un procesor AMD Quad-Core FX – 7500, cu 4 nuclee. Are o tehnologie de 28 nm şi un Cache de 4Mb. Rulează din fabrică la o frecvenţă de 2.1GHz, însă cu ajutorul modului Turbo Boost poate ajunge până la 3.3GHz.

Ca şi grafică, deţine o placă video Radeon – R7 M265, de tip dedicată. Are o capacitate de memorie video de 2Gb de tip DDR3, chipset-ul video aparţinând brand-ului AMD.

În privinţa memoriei RAM, vine dotat cu 4Gb de tip DDR3, cu o frecvenţă de 1.6GHz. Ca şi stocare de date, deţine un HDD cu capacitatea de 500Gb, cu o viteză de 5400 rpm.

Beneficiază de cititor de carduri SD, de difuzoare audio stereo (High Definition Audio), de microfon integrat şi de WebCam Acer Crystal Eye HD. Este de reţinut faptul că nu dispune de unitate optică scriere/citire.

Iar ca şi conectivitate, se bucură de Bluetooth 4.0, de Wi-Fi 802.11 b/g/n, de LAN (Reţea 10/100/1000), de VGA, de ieşire audio, de HDMI, de USb 2.0 x 2 şi de USB 3.0.

Concluzie:

Concluzionând, Acer Aspire E5-551G-F19B este un device multimedia avantajos, portabil şi modern, echipat cu o platformă hardware bine echilibrată.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware decente
  • Accesibil
  • Modern
  • Linux
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.