Acer Aspire E5-551G-823E

Dacă doriți să vă procurați un laptop performant, cu specificații excelente și cu un aspect modern, Acer Aspire E5-551G-823E este dispozitivul ideal, ce se va descurca excelent în orice situație. Fie că îl achiziționați pentru activități zilnice, gen internet sau aplicații media, fie că îl doriți pentru aplicații ceva mai complexe, modelul de față reprezintă alegerea ideală, ce va face față cu brio întotdeauna.

Se evidențiază prin trăsături elegante, având dimensiuni reduse de 381.6 x 31.5 – 24.5 x 256mm și o greutate de doar 2.5Kg. Se prezintă pe culoarea negru din fabrică, fiind conceput din materiale foarte calitative și rezistente, oferind o durabilitate îndelungată.

Ei bine, pentru cei ce își doresc un laptop compact, cu o configratie excelentă, Acer Aspire E5-551G-823E este dispozitivul ideal ce se poate achiziționa la prețul de doar 1.849lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Laptop Acer Aspire E5-551G-823E :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Trecând pe partea de configurație hardware, vom regăsi un procesor destul de ok, AMD Quad-Core A8-Series, model A8-7100. Este un procesor format din 4 nuclee, cu o tehnologie de 28nm, ce vine pregătit să tacteze la o frecvență de 1.6GHz. Însă, datorită faptului că este un model de generație nouă, se bucură de tehnologia Turbo Boost de la Intel. Aceasta permite automat celor 4 nuclee să mărească puterea procesorului doar atunci când este nevoie, până la 3.0GHz.

În completare, avem o placă video dedicată, ce include chipset AMD R7 M265, din seria Radeon, având o capacitate de memorie de 2Gb, de tip DDR3.

Mai putem specifica că vine echipat cu un display excelent, de tip LCD LED. Are o diagonală des întâlnită, de 15.6inch și un format HD cu o rezoluție de 1366x768p. Tot aici, mai putem spune că este un ecran anti-reflexii (Glare), ce are la bază tehnologia avansată Acer ComfyView.

Tot la interior, mai dispune și de un Hard Disk foarte generos, cu o capacitate de 1Tb, ideal pentru a stoca în număr mare fișiere, date personale, muzică, filme și multe altele. Acest Hard Disk excelent este completat de o memorie RAM integrată, ce are o capacitate de 4Gb, de tip DDR3, cu o frecvență de 1.6GHz.

În ceea ce privește parte de multimedia, noul Acer include o serie de porturi, că: 1xVGA, 2xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, 1xiesire audio, 1xHDMI. Iar ca și conectivitate dispune de Bluetooth, 1xRJ-45 (pentru conectarea la rețea prin cablu) și Wireless.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • AMD Quad-Core A8-Series
  • AMD Radeon R5 Graphics
  • Acer ComfyView
  • LCD LED
  • HD
  • Glare
  • High Definition Audio
  • Acer Crystal Eye HD
  • Touchpad cu control multi-touch pentru gesturi, care accepta diverse functii de derulare, zoom si lansare cu ajutorul degetelor
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.