Acer Aspire E5-522-85E1 – un laptop decent, ce garantează o portabilitate ridicată

Acer Aspire E5-522-85E1 reprezintă o variantă ideală de laptop, un model decent, atât în privinţa performanţelor, cât şi al preţului, fiind un device potrivit activităţilor de zi cu zi şi nu numai.

Este un model cu o autonomie de lucru generoasă, respectiv de până la 5h de lucru, mulţumită acumulatorului cu 4 celule, de tip Li-Ion. Rulează din fabrică sistemul de operare Linux, fiind echipat cu un touchpad multi-atingere, cu o tastatură internaţională, dar şi cu una numerică.

Costul de achiziţie este de buget, un preţ accesibil pentru toţi cei dintre noi, astfel se găseşte la eMag la doar 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Tehnic vorbind, observăm o carcasă realizată din plastic calitativ, de culoare gri închis, o construcţie modernă şi totodată portabilă, ce măsoară standard 381.6 x 24.9 – 29.2 x 256 (W x H x D)mm, cântărind doar 2.4kg.

Imagini cu Acer Aspire E5-522-85E1 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se bucură de un LCD LED de tip Acer Comfy View, cu diagonala de 15.6”. Este vorba de un ecran glare, ce reproduce conţinutul la un format High Definition, la o rezoluţie de 1366 x 768p.

Vis-a-vis de performanţă, dispune de o configuraţie hardware compusă dintr-un procesor AMD Quad Core A-Series, rulat la o frecvenţă de 2.2GHz( 2.5GHz Turbo Boost), dintr-o capacitate de memorie Ram de 4Gb, de tip DDR3 şi dintr-o placă video din serie AMD R5, de tip integrată.

Pe lângă acestea, întâlnim şi un Hard Disk de tip HDD, cu capacitatea de stocare de 500Gb.

În privinţa nivelului multimedia, ne surprinde cu o linie audio stereo excelentă, optimizată prin tehnologia High Definition Audio, cu unitate optică DVD Rw, cu microfon integrat, cu cititor de carduri şi cu o cameră Web Acer Crystal Eye HD.

Din punct de vedere al conectivităţii device-ului, deţine o ieşire audio, un port HDMI, un port USB 2.0, două porturi USB 3.0, un port VGA, LAN, Bluetooth şi Wireless.

Concluzie :

În concluzie, laptop-ul Acer Aspire E5-522-85E1 reprezintă un model accesibil, elegant şi portabil, ce asigură o funcţionalitate decentă, fie acasă, fie în deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor AMD Quad-Core A-Series
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb HDD
  • Placă video AMD R5
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.