Acer Aspire E5-521-39B4

Dacă îți dorești un laptop bun, care să îți ofere un nivel de performanță ridicat în activitățile de zi cu zi, noul model conceput de cei de la Acer, vine pregătit să satisfacă orice cerință în materie de tehnologie.

Așadar, Acer Aspire E5-521-39B4 este un dispozitiv nou pe piața gadget-urilor, ce vine dotat cu specificații numeroase, pentru a oferii o funcționalitate rapidă și fluentă.

Design-ul este unul modern, cu detalii elegante, ba chiar unul compact am putea spune, vis-a-vis de dimensiunile acestuia. Carcasa este construită dintr-un plastic de calitate superioară, cu finisaj mat, ce oferă un aspect extrem de elegant și modern.

Prețul de cumpărare al acestui laptop Acer Aspire E5-521-39B4 este unu excelent, ba chiar de ofertă pot spune, de doar 1.499lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Laptop Acer Aspire E5-521-39B4 :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Pe partea de configurație hardware include un procesor AMD Quad Core, model A6-6310. Acest procesor destul de bun, are la bază 4 nuclee, un cache de 2Gb și o frecvență de rulare de 2.4GHz. Și placa video este una destul de bună, AMD, de tip intagrata, ce aparține seriei Radeon.

Un alt aspect prin care se remarcă acest device, ar fi display-ul LCD LED. Prezintă o diagonală des întâlnită, de 15.6inch și un format HD cu o rezoluție de 1366 x 768pixeli. Glare și Acer Comfy View, sunt cele două caracteristisi de bază ale acestui tip de ecran, ce pune în valoare fiecare detaliu în parte, reprodus pe acesta.

De acum, ai oportunitatea de a stoca pe noul dispozititv, toate fișierele personale, muzică, filme și multe altele, mulțumită Hard Disk-ului de 1Tb, de tip HDD. Iar ca aplicațiile și sistemul de operare să ruleze excellent, ai la dispoziție o capacitate de memorie RAM de 4Gb, model DDR3.

Și pe partea de multimedia putem spune că excelează, având incluse două difuzoare stereo destul de puternice, înglobate în tehnologia revoluționară High Definition Audio. Astfel, sunetul reprodus va fi extrem de puternic și calitativ. Tot aici regăsim și camera Web HD Acer Crystal Eye, microfonul integrat, cititor de card SD și unitate DVD RW.

Ca și conectivitate, vine utilat cu mai multe porturi și comunicații, precum: o ieșire audio, un port HDMI, două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, VGA, Wireless, Bluetooth și port RJ-45 pentru conexiunea la Rețea.
802.11 b/g/n

În final, Acer Aspire E5-521-39B4 reprezintă o alegere bine gândită, fiind un model portabil, calitativ, ce oferă un grad de performanță ridicat.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • AMD Quad-Core A6-Series
  • AMD Radeon R4 Graphics
  • Glare
  • Acer ComfyView
  • LCD LED
  • HD
  • Web Acer Crystal Eye HD
  • High Definition Audio
  • Touchpad cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcții de derulare, zoom și lansare cu ajutorul degetelor
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.