Acer Aspire E5-511G-P1ES

Începe-ți noul an cu dreptul, achiziționând un laptop aparte, inteligent și cu o culoare specială. Noul device Acer Aspire E5-511G-P1ES, recent apărut pe piață, prezintă un desing inedit, cu finisaje plăcute și cu o culoare foarte atrăgătoare. Fiind foarte portabil și rezistent, grație materialelor calitative din care este conceput, îl poți lua cu tine oriunde și oricând pentru a îți fi de mare folos.

Și pe partea de configurație se descurcă foarte bine, fiind utilat cu componente de ultimă generație, astfel ca tu să te bucuri de o utilizare rapidă și fluentă întotdeauna.

Prețul de achiziție al acestui dispozitiv Acer Aspire E5-511G-P1ES este de doar 1.549lei (Vezi preț actualizat). Un preț foarte bun aș spune, luând în seamă performanța și calitatea acestuia.

IMAGINI CU Laptop Acer Aspire E5-511G-P1ES :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Mai mult ca sigur vei rămâne surprins de culorile vii și contrastul puternic al imaginilor reproduse pe noul ecran LCD LED. Prezintă o diagonală obișnuită, de 15.6 inch și un format HD cu o rezoluție de 1366 x 768pixeli. Acer ComfyView și Glare sunt cele două caracteristici de bază ale acestui display, ce duc la o calitate video mai mult decât superioară.

La interior are proiectat un super procesor Intel Pentium Quad Core, model N3540. Dispune de o tehnologie de 22nm și de o frecvență de tactare de 2.1GHz. Așadar, fiind un model de procesor recent apărut, se bucură de noua tehnologie Turbo Boost, de la Intel. Aceasta, permite în mod automat celor 4 nuclee aflate pe procesor, să mărească puterea procesorului atunci când este necesar, până la 2.6GHz. În final, te vei bucura de o rulare excelentă, rapidă și fluentă a aplicațiilor.

Nici la capitolul memorii nu se descurcă mai rău, fiind echipat cu o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3. Tot aici, întâlnim și un Hard Disk destul de generos, cu o capacitate de stocare de 500Gb, ideal pentru a păstra toate documentele și fișierele personale.

Mulțumită tehnologiei avansate High Definition Audio, formată din două difuzoare stereo integrate, vei dispune de o calitate audio de grad înalt.

Pentru a te putea conecta la internet, ai la îndemână conexiunea prin Wireless 802.11 b/g/n și cea prin Rețea (RJ-45). Tot aici găsim și alte porturi de conectare între device-uri, precum: un port VGA, două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, Bluetooth, o ieșire audio și un port HDMI.

Touch-pad-ul cu control multi-touch pentru gesturi, ce acceptă diferite funcții de derulare, lansare cu ajutorul degetelor și zoom, este una din caracteristicile speciale ale acestui gadget, ce duce la o utilizare mult mai fluentă, rapidă și corectă.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Pentium Quad-Core
  • Intel HD Graphics
  • LCD LED HD
  • Glare
  • Acer ComfyView
  • High Definition Audio
  • Web Acer Crystal Eye HD
  • Touchpad cu control multi-touch pentru gesturi, care accepta diverse functii de derulare, zoom si lansare cu ajutorul degetelor
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.