Acer Aspire E5-511G-C7S3 – un laptop un performanţe decente, ieftin şi portabil

Laptop-ul Acer Aspire E5-511G-C7S3 este un device buget, cu performanţe decente, ce beneficiază de o portabilitate extraordinară şi de un cost de achiziţie foarte avantajos.

Vine standard cu sistemul de operare Linux, fiind echipat cu un acumulator de tip Li-Ion, cu 6 celule, ce garantează o autonomie de până la 7 ore. La interior, ascunde o configuraţie hardware compusă dintr-un procesor Quad Core, din 4Gb de memorie RAM, dintr-o capacitate de memorie de stocare de 500Gb şi dintr-un procesor grafic din gama Intel HD Graphics.

Se laudă cu un preţ de achiziţie extrem de accesibil, aşadar un asemenea laptop se poate procura cu numai 1.299 de lei (vezi preţ actualizat), din oferta celor de la eMag.

Din punct de vedere tehnic, prezintă o carcasă din plastic, de culoare Midnight Black. Are o greutate de 2.7Kg şi măsoară 381.6 x 30.3 x 256 (W x H x D)mm. În dotarea acestuia regăsim tastatură numerică şi internaţională, plus un touchpad cu control multi-touch, cu diverse funcţii.

Imagini cu Acer Aspire E5-511G-C7S3 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşadar, avem de-a face cu un device ieftin, ce prezintă o configuraţie pe măsură. Astfel, dispune de un procesor Intel Celeron Quad Core, de 1.8GHz (2.2GHz Turbo Boost), de 4Gb de memorie RAM şi de o placă video dedicată, din seria GeForce 810M (chipset video nVidia).

Se bucură de un display de tip Acer ComfyView, de tip lucios, cu diagonala de 15.6inch. Este un LCD LED foarte bun, capabil să reproducă conţinutul într-un format HD, la o rezoluţie de 1366 x 768pixeli.

Stocarea datelor şi a fişierelor va fi realizată pe Hard Disk-ul de 500Gb din dotare. În cazul în care este insuficientă acesta capacitate, puteţi opta la un Hard Disk extern ceva mai mare, gen Samsung M3 portabil, de 1Tb, cu USB 3.0.

Din punct de vedere multimedia, ar fii de spus că nu vine echipat cu DVD Rw, ci cu WebCam Acer Crystal Eye HD, cu microfon integrat, cu cititor de carduri SD şi cu difuzoare audio stereo, optimizate prin tehnologia TrueHarmony.

Se găsesc în dotarea acestuia două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, un port VGA, un port HDMI, o ieşire audio, un port RJ-45, Wi-Fi şi Bluetooth.

Acestea fiind spuse, Acer Aspire E5-511G-C7S3 este un laptop foarte accesibil şi util, ideal pentru activităţile de zi cu zi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron Quad Core
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video dedicată GeForce 810M
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.