Acer Aspire E5-511-P4SN

În zile noastre cu toții avem nevoie de un calculator la orice pas. Așadar, nu trebuie să investim foarte mult într-un calculator pe care îl folosim doar la lucrul cotidian, gen aplicații office și multimedia.

Noul notebook Acer Aspire E5-511-P4SN este un model ieftin, elegant și cu o configurație destul de bună, încât să facă față cu brio cerințelor zilnice. Destul de practic, cu dimensiuni normale de 381.6 x 30.3 x 256 mm și cu o greutate de doar 2.5Kg, îl poți lua cu tine în permanență pentru a te scoate din impas, fără a îi simți prezența. Materialele din care este construit acest device, sunt de calitate mai mult decât superioară, așadar va avea o rezistență ridicată în timp.

Prețul acestui notebook Acer Aspire E5-511-P4SN este de aproximativ 1.249lei (vezi preț actualizat), un preț excelent aș spune, în urma unui raport preț-performanță.

IMAGINI CU Laptop Acer Aspire E5-511-P4SN :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

La capitolul detalii tehnice, vine dotat cu un procesor destul de puternic, de tip Intel Pentium Quad-Core, model N3530. Acest procesor vine format din 4 nuclee, ce îl fac pregătit să tacteze la o frecvență de 2.1GHz. Așadar, te poți bucura de o rulare fluidă și extrem de rapidă a aplicațiilor de orice fel.

Bucură-te de imagini inedite, clare și viu colorate, pe noul ecran de tip LCD LED, cu diagonala de 15.6inch și cu o rezoluție HD de 1366x768pixeli. Calitatea excelentă a imaginilor reproduse se mai datorează și caracteristicilor speciale ale acestui display, precum Acer CineCrystal și Glare (lucios).

De acum, îți poți stoca și păstra toate fișierele personale, filme, fotografii, muzică și altele, direct pe notebook-ul tău, deoarece vine dotat cu un Hard Disk generos, cu o capacitate de stocare de 500Gb. Iar pentru sistemul de operare, în cazul de față Linux și pentru diverse aplicații, ai la dispoziție o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3. În cazul în care cei 4Gb de memorie se vor ocupa, desigur ai posibilitatea de a realiza o extindere de memorie de până la 8Gb, de tip DDR3.

Ține-ți legăturile strâns cu cei dragi, care nu îți sunt aproape, prin intermediul site-urilor de socializare, conversând cu ajutorul microfonului integrat și al camerei Web Acer Crystal Eye HD.

Atunci când vei dorii să realizazi o conexiune între device-uri, foarte simplu și ușor ai posibilitatea prin intermediul următorilor conectori: VGA, 2xUSB 2.0, USB 3.0, o ieșire audio, un port HDMI și Bluetooth. Iar pentru a te putea conecta la internet, ai la dispoziție două variante, ambele la fel de bune, prin Rețea(Rj-45) ori prin Wi-Fi(802.11 b/g/n).

După cum am mai spus, modelul de față, marca Acer, este unul portabil, așadar pentru a evita diferite neplăceri, gen lovituri, zgârieturi etc. și de ce nu pentru un transport mai ușor, îți poți îndrepta atenția către o geantă laptop Rivacase.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

 • Intel Pentium Quad-Core
 • Intel HD Graphics
 • Acer CineCrystal
 • LCD LED
 • Glare HD
 • Acer Crystal Eye HD
 • High Definition Audio
 • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
 • Tastatura internationala
 • Sistem de operare Linux

Contra:

 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.