Acer Aspire E3-112-C6UP – un notebook ideal pentru activități mobile, atractiv și avantajos

Notebook-ul Acer Aspire E3-112-C6UP este un model super accesibil, ideal pentru lucrul mobil, pentru activitățile de zi cu zi, fiind extrem de portabil și de atractiv.

Discutăm despre un notebook echipat cu procesor Dual Core, cu 2Gb memorie RAM, cu 500Gb memorie de stocare și cu procesor grafic integrat din seria Intel HD Graphics. Se bucură de o portabilitate extraordinară, mulțumită construcției sale de dimensiuni reduse.

Avem deaface cu unul dintre cele mai ieftine notebook-uri de pe piață, așadar modelul de față se achiziționează la super prețul de doar 949 de lei (vezi preț actualizat).

În ciuda prețului mic, se bucură de un aspect atrăgător și portabil. Așadar, prezintă o carcasă argintie, modernă, având proiectată o tastatură internațională și un touchpad cu gesturi multi-touch. Are o greutate de doar 1.29Kg și măsoară numai 291 x 21.2 x 211 (W x H x D)mm.

Imagini cu Acer Aspire E3-112-C6UP :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așadar, de data aceasta avem în dotare un ecran non-glare, adică nu este lucios. Avem deaface cu un LCD LED de 11.6inch, de tip HD cu o rezoluție de 1366 x 768pix.

La interior, găsim o configurație hardware compusă dintr-un procesor Dual Core, rulat la o frecvență de tact de 2.1GHz (Tubro Boost 2.6GHz), dintr-o capacitate de 2Gb de memorie RAM și dintr-un procesor grafic Intel HD Graphics, integrat.

Fotografiile, muzica și restul fișierelor, vor avea la dispoziție o capacitate de stocare de 500Gb, de tip HDD, cu o viteză de rotație de 5400rpm.

Din punct de vedere multimedia, se laudă cu microfon integrat, cu cititor de carduri SD, cu o cameră Web cu rezoluție HD de 720p și cu o linie audio, compusă din difuzoare stereo.

Conectivitatea dispune de un port USB 2.0, de un port USB 3.0, de o ieșire audio, de un port HDMI, de Bluetooth, de port RJ-45 pentru Rețea și de Wireless.

Obține o utilizare rapidă și corectă cu ajutorul unui mouse optic Asus WT425, 1600 dpi, cu USB, pe Negru.

În concluzie, Acer Aspire E3-112-C6UP este un notebook ieftin, de calitate, ideal pentru lucrul de zi cu zi și pentru activitățile mobile.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron Dual Core
  • 2Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video integrată Intel HD Graphics
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.