2în1 Acer Switch 10V SW5-014 – laptop detaşabil modern şi avantajos, cu sistem de operare Microsoft Windows 10 Home

2în1 Acer Switch 10V SW5-014 este o altă variantă convenabilă de laptop detaşabil, capabilă să asigure un bun suport atât ca laptop, cât şi ca tabletă. Este o alegere inteligentă, cu performanţe bune şi cu un aspect impresionant, ce reuşeşte să ofere o utilizare confortabilă fie de la acasă, fie din deplasare.

Reprezintă o variantă cu sistem de operare Microsoft Windows 10 Home (64 biţi), ce include o baterie Li-Polimer cu două celule.

Acest model 10V SW5-014 este deja pus la dispoziţie de către magazinul online eMag, cu preţul avantajos de 2.149 de lei (vezi preţ actualizat).

Propune un design detaşabil impresionant, cu finisaje şi elemente extrem de moderne. Dispune de o construcţie ultra-portabilă de culoare argintie, ce cântăreşte numai 1.09kg, dimensiunile standard măsurând 262 x 20.5 x 180 (W x H x D) mm.

Tastatura internaţională, împreună cu touchpad-ul cu control multi-atingere, vor garanta o utilizare pe cât se poate de comodă, de rapidă şi de corectă.

Acceaşi variantă 2 în 1 este disponibilă în magazinul online evoMag.

Imagini cu 2in1 Acer Switch 10V SW5-014 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul Acer Switch de tip 2 în 1 deţine un display tactil de 10.1inch în diagonală. Este vorba de un ecran IPS cu tehnologie touchscreen, ce reuşeşte să asigure o rezoluţie maximă de 1280 x 800, într-un format WXGA.

Din punct de vedere hardware, vine echipat cu un procesor Intel Atom Quad Core x5-Z8300, realizat pe arhitectura Cherry Trail. Are la bază 4 nuclee, o tehnologie de 14nm şi un Cache de 2Gb. Tactează la o frecvenţă de 1.44GHz, însă datorită tehnologiei avansate Turbo Boost, aceasta poate creşte până la 1.84GHz, doar în cazuri extreme. Ca şi grafică, deţine integrată placa video decentă Intel HD Graphics.

La nivel de memorii, vine standard cu 2Gb de memorie RAM de tip LPDDR3, precum şi cu 64Gb de memorie de stocare (NAND Flash), de tip eMMC.

În ceea ce îl reprezintă dotările multimedia, pune la îndemână o cameră Web Full HD, un microfon integrat, două difuzoare audio stereo (Dolby), precum şi un cititor de carduri Micro SD şi Micro SDHC.

Pe partea de conectivitate, vine prevăzut cu Wireless 802.11 a/b/g/n, cu Bluetooth 4.0 (V 4.0 + HS), cu 4G, cu ieşire audio, cu DC-în Jack (pentru încărcare), cu USB şi cu micro HDMI (High Definition Multimedia Interface).

Concluzie :

Acestea fiind spuse, 2în1 Acer Switch 10V SW5-014 este un device detaşabil, ce poate fi utilizat atât ca laptop, cât şi ca tabletă, în ambele situaţii asigurând o portabilitate ridicată şi o funcţionalitate pe măsură.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware ok
  • Modern
  • Microsoft Windows 10 Home 64 biti
  • Full HD
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.