2 in 1 Odys Duo Win 10 3G – laptop convertibil cu sistem de operare Win 10

2 în 1 Odys Duo Win 10 3G reprezintă un notebook convertibil de ultima generaţie. Este un model low-cost, ce se poate transformă rapid din laptop în tabeta şi invers. Cu siguranţă este o alegere potrivită activităţilor mobile de pe teren, cât şi celor de la birou.

Vine din fabrică cu sistemul de operare Window 10 Home, integrând standard o baterie de tip Li-Polymer de 6800mAh. Ca şi caracteristici speciale, este de menţionat faptul că deţine G-Sensor 3 Axe.

Cu noul dispozitiv poţi naviga rapid pe internet, accesând diferite site-uri de reţele sociale, eMail şamd. Pe lângă asta, este capabil să reproducă diferite conţinuturi foto/video/audio, ori să îşi intră în rolul de cititor eBook.

Acest model Duo Win 10 3G este disponibil deja în stocul magazinului de specialitate eMag, la numai 1.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, poartă o construcţie modernă de tip convertibilă, extrem de uşoară şi de plăcută la utilizare. Este integral de culoare neagră, cântăreşte numai 0.57kg şi măsoară standard 260 x 9.4 x 168 (W x H x D) mm.

Imagini cu 2 in 1 Odys Duo Win 10 3G:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul laptop Odys Duo vine proiectat cu un display de tip IPS LED, ce măsoară o diagonală de 10.1 inch. Asigură o rezoluţie maximă de 1280 x 800 pix, precum şi un format de 16:10.

Din punct de vedere hardware, integrează un procesor Quad Core – Intel Atom Z3735F. Este un procesor cu două nuclee şi cu un Cache de 2Gb, ce tactează la o frecvenţă standard de 1.33GHz. Însă, cu ajutorul modului Turbo Boost, frecvenţa poate creşte până la maxim 1.83GHz.

Vine prevăzut standard cu o un procesor grafic de tip integrat, din gama Intel HD Graphics Gen7. Chipset-ul video aparţine aceluiaşi producător, respectiv Intel.

La capitolul memorie, dispune de doar 2Gb de tip DDR3, de memorie RAM, precum şi de o capacitate de memorie Flash de 32Gb.

Dotările multimedia ale acestuia sunt: două difuzoare audio stereo încorporate, două camere Web de câte 2Mp fiecare, un cititor de carduri MicroSD (max. 128Gb) şi un microfon integrat.

Iar ca şi conectivitate, include un port USB 2.0, un micro USB, un mini HDMI, o ieşire audio (Jack 3.2mm), 3G, conexiune Bluetooth, conexiune Wi-Fi (802.11 b/g/n).

Concluzie:

Concluzionând, 2 în 1 Odys Duo Win 10 3G reprezintă un model convertibil din gama 2016, un device ideal activităţilor din deplasare, precum şi celor de la birou.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware decente
  • Convertibil
  • Windows 10 Home
  • Accesibil
Contra:
  • Fără unitate optică scriere/citire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.