2 in 1 Asus Transformer Book Flip TP300LJ-C4010H – este un gadget 2 în 1, convertibil şi atrăgător, cu un nivel ridicat de performanţe

2 în 1 Asus Transformer Book Flip TP300LJ-C4010H este un laptop special, şi când spun asta mă refer la faptul că beneficiază de modul convertibil, astfel se poate trasforma din laptop în tabletă, de aici şi numele acestuia.

Avem de-a face cu un gadget de ultimă generaţie, extrem de interesant, ce se laudă cu performanţe ridicate şi cu un aspect pe măsura acestora. În dotarea acestuia, găsim o tastatură internaţională şi un touchpad cu suport pentru multi-touch. Din punct de vedere software, vine cu sistemul de operare Microsoft Windows 8.1, pe 64 de biţi şi cu Micosoft Office 2013 Trial.

Preţul de achiziţie, desigur este pe măsura performanţelor şi al dotărilor, astfel la eMag un astfel de laptop 2 în 1 se regăseşte la preţul de 4.049 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, este “îmbrăcat” cu o carcasă din aluminiu şi plastic, de culoare negru-argintiu. Este un laptop distins, ce cântăreşte în jur de 1.7Kg, ce măsoară doar 329 x 19 – 22 x 225(W x H x D) mm.

Imagini cu 2 in 1 Asus Transformer Book Flip TP300LJ-C4010H :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În privinţa dotărilor, găsim un LCD LED excelent, cu o diagonala de 13.3inch, ce se bucură de touchscreen. Este un display Ultra Slim Design, de tip mat, ce se laudă cu multi-touch screen, având o rezoluţie Full HD, la 1920 x 1080pixeli.

Pe partea de performanţe hardware, se bucură de un procesor i5, cu o frecvenţă de tact de 2.2GHz (2.7GHz Turbo Boost), de o placă video din seria GeForce, model 920M, dedicată şi de o capacitate de memorie RAM de 6Gb, de tip DDR3.

La nivel de stocare, pune la dispoziţie o capacitate de 1Tb, cu stoacare HDD şi cu o viteză de tactare de 5400rpm.

Capitolul multimedia, dispune de cititor de carduri 2 în 1 (SD şi MMC), de WebCam cu rezoluţie HD, de microfon incorporat şi de difuzoare stereo, îmbunătăţite prin tehnologia avansată SonicMaster.

Iar din punct de vedere al conectorilor şi al conexiunilor, beneficiază de Bluetooth, de Wi-Fi, de ieşire audio, de USB 2.0, de USB 3.0 x 2 şi de HDMI.

În concluzie, gadget-ul 2 în 1 Asus Transformer Book Flip TP300LJ-C4010H este un device 2 în 1, convertibil, ce beneficiază de funcţii multiple şi de tehnologii avansate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • 6Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Placă video GeForce 920M
  • LCD LED Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.