2 in 1 Acer One S1002-166V – laptop atractiv 2 în 1, portabil şi accesibil

2 în 1 Acer One S1002-166V este un device convertibil, atât laptop cât şi tabletă, portabil şi atractiv, ideal pentru lucrul de acasă sau de la birou.

Vine dotat cu un acumulator de tip Li-Ion cu 2 celule, cu o autonomie de până la 8h de lucru, rulând din fabrică sistemul de operare Win 10 Home. Dispune de tastatură internaţională, de touchpad cu gesturi multi-touch, de accelerometru şi de modul convertibil.

În ciuda design-ului atractiv, preţul este de doar 999 de lei (vezi preţ actualizat) la eMag, un preţ atrăgător în raport cu specificaţiile dispozitivului.

După cum spuneam, prezintă o construcţie convertibilă, extrem de elegantă şi de modernă. Este de culoare argintie, cântăreşte numai 1.19kg şi măsoară standard 258 x 25.8 x 193.8(W x H x D) mm.

Acelaşi laptop 2 în 1 îl regăsim şi în oferta celor de la Flanco.

Imagini cu 2 in 1 Acer One S1002-166V :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dispune de un ecran multitouch 5 puncte, cu diagonala de 10.1”. Este un LCD LED de tip IPS ce reproduce conţinutul la o rezoluţie de 1280 x 800p, într-un format High Definition.

Din punct de vedere al configuraţiei hardware, deţine un procesor Intel Atom Quad Core, rulat la o frecvenţă de 1.3GHz (Turbo Boost 1.8GHz), o placă video din seria Intel HD Graphics, de tip integrată şi o capacitate de 2Gb, de tip DDR3, de memorie RAM.

În privinţa capacităţii de stocare de date, pune la dispoziţie o memorie de 32Gb, de tip eMMC.

La nivel de multimedia, întâlnim două camere Web, una în faţă de 1.3Mp şi un în spate de 0.3Mp, un microfon integrat, un cititor de carduri 2 în 1 şi două difuzoare audio stereo.

Ca şi conectivitate, se bucură de Wireless, de Bluetooth, de Micro HDMI, de ieşire audio, de Micro USB 2.0 şi de USB 2.0 Dock.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, 2 în 1 Acer One S1002-166V este un laptop atractiv, de tip convertibil, ce poate fi o varianttă excelentă fie pentru acasă, fie pentru la birou.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Atom Quad-Core
  • 2Gb memorie RAM
  • 32Gb SSD
  • Placă video Intel HD Graphics
  • HD
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.