2 in 1 Acer Aspire Switch SW5-014P – laptop convertibil de generaţie nouă

2 în 1 Acer Aspire Switch SW5-014P reprezintă un laptop detaşabil de generaţie nouă, un dispozitiv excelent atât lucrului intens de la birou, cât şi celui din depalsare. Este o variantă portabilă şi flexibilă, ce se poate converti extrem de uşor din laptop în tabletă, şi invers.

Vine standard din fabrică cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 Pro 64 biţi. Integrează un acumulator Lithium-Polymer cu două celule, capabil garanteze o autonomie prelungită de până la 12 ore.

Acest model Switch SW5-014P este disponibil online şi în gama magazinului eMag, la numai 2.249 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un aspect detaşabil elegant, construcţia de calitate fiind una portabilă de culoare argintie. Din punct de vedere tehnic, cântăreşte în jur de 610gr (Pad+Dock: 1090gr) şi măsoară standard 262 x 20.5 x 180 (W x H x D) mm. Vine echipat cu Acer Active Pen, cu tastatură internaţională şi cu un touchpad cu control multi-atingere.

Acelaşi gadget 2 în 1 poate fi achiziţionat online şi de la Cel.

Imagini cu 2 in 1 Acer Aspire Switch SW5-014P:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul gadget Acer din seria Aspire Switch vine dotat cu un display touchscreen, de 10.1 inch în diagonală. Reprezintă un ecran IPS de calitate foarte bună, cu rezoluţie WXGA la 1280 x 800 pix.

Ca şi specificaţii hardware, include un procesor Intel Atom Quad Core – x5-Z8300, conceput pe arhitectura Cherry Trial. Este o variantă cu 4 nuclee, cu o tehnologie de 14nm şi cu un Cache de 2.0GHz. Tactează standard la o frecvenţă de 1.44GHz, însă datorită modului Turbo Boost poate atinge pragul maxim de 1.84GHz. Integrat pe acesta stă procesorul grafic Intel HD Graphics, ce asigură o grafică destul de decentă.

La capitolul memorie, standard este prevăzut cu numai 2Gb de tip LPDDR3, de memorie RAM şi cu 64Gb de tip eMMC, de memorie de stocare.

Este un dispozitiv dotat cu microfon integrat, cu cameră Web Full HD, cu cititor de carduri Micro SD şi Micro SDHC, precum şi cu două difuzoare audio stereo Dolby.

Cât despre conectivitate, deţine o ieşire audio combo, un port USB-C 3.0, un port Micro HDMI, un Slot SIM, Bluetooth (4.0 V 4.0 + HS), 4G şi Wireless (802.11 b/g/n).

Concluzie:

Concluzionând, 2 în 1 Acer Aspire Switch SW5-014P este un gadget convertibil de ultimă generaţie, capabil să ofere modernitate, portabilitate şi funcţionalitate superioară.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • De ultimă generaţie
  • WebCam Full HD
  • Sistem de operare Microsoft Windows 10 Pro 64 biti
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.