2 in 1 Odys Unity 12 – laptop convertibil de generaţie nouă, cu sistem de operare Win 10 Home

2 în 1 Odys Unity 12 reprezintă un laptop convertibil de generaţie nouă, un dispozitiv portabil şi modern, destinat activităţilor de pe teren şi nu numai. Înglobează un set de performanţe decente, echilibrate astfel încât să susţină lejer activităţi office şi multimedia.

Rulează din fabrică sistemul de operare Windows 10 Home, având în dotare un acumulator de tip Lithium Polymer, de 9000mAh. Ca şi caracteristici speciale, beneficiază de G-Sensor 3 Axe, respectiv senzorul accelerometru cu 3 axe.

Acest model Unity 12 este deja comercializat online de către eMag, la preţul avantajos de numai 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă o construcţie convertibilă modernă, foarte plăcută şi comodă la utilizare. Poate fi transformat cu uşurinţă din laptop în tabletă, şi invers, în funcţie de necesităţile momentului. Este pe o nuanţă de culoare neagră, cântăreşte numai 0.786kg şi măsoară standard 301 x 9.4 x 184 (W x H x D) mm.

Imagini cu 2 in 1 Odys Unity 12:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul dispozitiv 2 în1 Odys este mai mult decât ideal pentru accesarea eMail-ului, reţelelor sociale şi navigării pe internet. În plus, poate fi utilizat şi pe post de cititor eBook, precum şi pentru a redă orice conţinut foto/video/audio.

Înglobează o configuraţie hardware decentă, formată dintr-un procesor Quad-Core-Intel Atom Z3735F. Este un procesor ok, ce deţine 4 nuclee şi un Cache de 2Gb, frecvenţa de tactare fiind de 1.33GHz. Însă, mulţumită modului Turbo Boost, frecvenţa de tactare poate ajunge până la 1.83GHz, doar în cazuri extreme.

Ca şi grafică, vine prevăzut cu un procesor de tip integrat, din seria Intel HD Graphics Gen7.

Dispune de un ecran de tip IPS LED de 11.6inch în diagonală. Asigură un format de 16:9, precum şi o rezoluţie HD la maxim 1366 x 768pix.

La capitolul memorii, vine cu doar 2Gb de tip DDR3 de memorie RAM, precum şi cu o capacitate de stocare Flash de 32Gb.

Multimedia vine prevăzut cu două difuzoare stereo încorporate, cu două camere WEB faţă/spate de câte 2Mp fiecare, cu cititor de carduri Micro SD (maxim 128Gb) şi cu microfon.

Iar ca şi conectivitate, pune la îndemână un port Mini HDMI, o ieşire audio, un port USB 2.0, un port Micro USB, Bluetooth 4.0 şi Wireless 802.11 b/g/n.

Concluzie :

Concluzionând, 2 în 1 Odys Unity 12 reprezintă un laptop convertibil din gama 2016, un dispozitiv modern potrivit atât sarcinilor office şi multimedia de acasă, cât şi celor din deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware decente
  • Modern
  • Windows 10 Home
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.