2 in 1 Dragon Touch i10X – laptop ieftin 2 în 1, cu sistem de operare Windows 8.1

O variantă ideală în cazul în care vrei să îmbini utilul cu plăcutul, cu siguranţă o reprezintă noul laptop 2 în 1 despre care o să îţi vorbesc mai multe în review-ul de astăzi.

2 în 1 Dragon Touch i10X este un laptop fiabil, ce se poate utiliza fără probleme şi pe post de tabletă, asta în funcţie de nevoile fiecăruia, asigurând în ambele situaţii aceeaşi portabilitate şi flexibilitate ridicată. Beneficiază de un sistem de prindere calitativ, ce deţine un set solid de balamale, astfel ca priza la închidere să fie cât mai bună atunci când este utilizat pe post de laptop. Permite o transformare foarte uşoară şi rapidă de la laptop la tabletă şi invers, asta graţie sistemului inteligent de glisare.

Standard vine cu sistemul de operare preinstalat Microsoft Windows 8.1, împreună cu software-ul Microsoft Office 365 Personal, cu licenţă pentru 1 an. Include un acumulator de tip Li Polymer de 7900mAh, ce asigură o autonomie de lucru de până la 8 ore.

În ceea ce îl priveşte preţul, pot spune că este cea mai accesibilă variantă convertibilă 2 în 1 de pe piaţă, fiind disponibil la preţul online de doar 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, după cum observăm prezintă un exterior convertibil modern şi portabil de culoare neagră, cu finisaje perfect definite. Cântăreşte doar 0.59kg şi măsoară standard 262 x 6 x 155(W x H x D) mm

Tastatura de care beneficiază este una pe cât se poate de plăcută la utilizare, asta datorită setului de taste silenţioase şi confortabile la tastare.

Imagini cu 2 in 1 Dragon Touch i10X :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acurateţea imaginilor reproduse se datorează ecranului IPS LED de 10.1inch, ce asigură o rezoluţie High Definition la 1280 x 800pixeli. Oferă unghiuri de vizualizare ireproşabile, culori vii şi naturale, precum şi o rată de aspect de 16:9.

Pe partea de specificaţii hardware, pot spune că este un device destul de puternic, ce include un procesor Quad Core, model Intel Atom Z3735F. Are la bază patru nuclee şi un Cache de 2Gb, frecvenţa de tactare fiind de 1.83GHz. Alături de acesta stă o placă video de tip integrată, provenită din seria Intel HD Graphics Gen7.

Memoria RAM integrată este de doar 2Gb, de tip DDR3, pe când capacitatea de memorie de stocare pe suport Flash este de 64Gb.

Pe partea de multimedia, se laudă cu două camere Web, una frontală de 2Mp şi una principală de 5Mp, cu cititor de carduri MicroSD (suportă până la 32Gb), cu microfon, precum şi cu un difuzor audio integrat.

Se descurcă binişor şi la capitolul conectivitate, astfel pune la dispoziţie Wireless, Bluetooth 4.0, LAN, port HDMI, ieşire audio şi un port USB 2.0.

Concluzie :

Concluzionând, 2 în 1 Dragon Touch i10X este o combinaţie perfectă între laptop şi tabletă, o variantă ideală ce îmbină perfect plăcutul cu utilul, ce asigură o funcţionalitate rapidă şi corectă în orice situaţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Design modern
  • Accesibil
  • Microsoft Windows 8.1
Contra:
  • Fără DVD Rw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.