2 in 1 ASUS Transformer Book T100HA-FU006T – laptop covertibil 2 în 1, modern şi flexibil

Astăzi vin în atenţia ta cu prezentarea unui laptop extrem de flexibil, ce se adaptează foarte uşor oricărei situaţii de lucru, indiferent dacă este de acasă sau din deplasare. Este un model de generaţie recentă, ce reuşeşte să atragă foarte multe priviri doar prin aspectul acestuia.

2 în 1 ASUS Transformer Book T100HA-FU006T este un laptop convertibil, adică se poate transforma extrem de simplu şi în tabletă. În ambele roluri, respectiv cel de laptop şi cel de tabletă asigură aceeaşi funcţionalitate ireproşabilă, cu acelaşi nivel de performanţă.

Vine din fabrică cu sistemul de operare preinstalat Microsoft Windows 10 Home, pe 64 biţi, împreună cu software-ul inclus Microsoft Office Mobile.

Deţine un acumulator de tip Li-Polymer, cu 2 celule, ce garantează o autonomie de lucru generoasă, de până la 12h continuu.

Ca şi preţ, este un laptop 2 în 1 foarte avantajos, astfel la eMag este disponibil la preţul de doar 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un design foarte interesant, integral fiind construit din plastic calitativ de culoare neagră. Aşa cum am spus, este de tip convertibil, cântăreşte numai 1kg şi măsoară standard 265 x 15.4 x 175(W x H x D) mm.

Acelaşi laptop convertibil 2 în 1 este disponibil şi în ofertele celor de la CEL şi evoMag.

Imagini cu 2 in 1 ASUS Transformer Book T100HA-FU006T :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Sub capotă ascunde o configuraţie hardware bună, alcătuită dintr-un procesor Intel Atom, model x5-Z8500. Este un procesor decent, cu 4 nuclee şi cu un Cache de 2Gb, ce tactează la o frecvenţă de 1.4GHz. Totodată, beneficiază şi de funcţia Turbo Boost, ce dezvoltă puterea de tactare până la 2.2GHz. Alături de acesta, stă o placă video de tip integrată, provenită din seria Intel HD Graphics, ce ofera o grafică modestă.

Vine dotat cu 2Gb de memorie RAM şi cu 64Gb de memorie de stocare, de tip eMMC.

Deţine un LCD LED de tip glare ce măsoară o diagonală de 10.1”. Este vorba despre un display cu touchscreen, cu format WXGA, ce asigură o rezoluţie maximă de 1280 x 800pixeli.

Din punct de vedere multimedia, ar fi de spus că nu deţine unitate optică de scriere şi citire, însă beneficiază de două camere Web, una principală de 5Mp şi una secundară de 2Mp, de microfon integrat, de cititor de carduri (Micro SD şi Micro SDXC), precum şi de două difuzoare audio integrate.

Cât despre conectivitate, vine echipat cu un port micro HDMI, cu o ieşire audio (Jack 3.5mm), cu un port USB 2.0, cu Bluetooth 4.0 şi cu Wireless 802.11 a/g/n.

Concluzie :

Concluzionând, 2 în 1 ASUS Transformer Book T100HA-FU006T este un laptop convertibil, flexibil în orice tip de activitate, garantând portabilitate şi funcţionalitate superioară.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware bună
  • Design ultra modern
  • Preţ avantajos
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.