2 in 1 Allview Wi901N – laptop 2 în 1 avantajos, cu sistem de operare Microsoft Windows 10

2 în 1 Allview Wi901N reprezintă un laptop accesibil 2 în 1, adică este şi laptop dar şi tabletă, un device de ultimă generaţie, capabil să asigure o utilizare confortabilă, indiferent dacă lucrezi de acasă, de la birou sau din deplasare.

După cum ştim, Allview este un producător braşovean, care nu de mult timp, cam prin luna iunie, a lansat acest device atractiv. Odată cu acesta, a lansat şi o variantă ceva mai generoasă în privinţa diagonalei, respectiv modelul 2 în 1 Allview Wi1001N.

Este un dispozitiv prevăzut cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 Home, cu Microsoft Office Mobile inclus.

Deţine un acumulator generos, respectiv Li-Polimer de 4800mAh, ce asigură o autonomie de până la 5 ore, în condiţii decente de lucru.

Acest model Allview Wi901N este de curând disponibil în magazinul online eMag, la preţul accesibil de 599 de lei (vezi preţ actulizat).

După cum observăm, prezintă un aspect elegant şi modern, carcasa acestuia fiind de tip detaşabilă, modul convertibil permiţând acest lucru. Este construită din plastic de culoare neagră, măsoară standard 231 x 8.6 x 137 (W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de 1.1kg (0.707kg tabletă/0.411kg tastatură).

Touchpad-ul oferă o interacţiune facilă, lucru ce asigură o utilizare rapidă şi corectă. Tastatura internaţională este una ergonomică, ce se conectează prin conectorul Pogo pin la tabletă, devenind astfel un notebook pe cinste.

Imagini cu 2 in 1 Allview Wi901N :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul device Allview include un LCD de tip IPS, ce măsoară 8.9inch în diagonală. Este un display touchscreen, cu multi-touch 10 puncte, ce are o rezoluţie maximă de 1280 x 800p, la un format HD.

Vis-a-vis de performanţe hardware, vine prevăzut cu un procesor Intel Atom Quad Core, model Z3735F, creat pe arhitectură Bay Trial. Deţine 4 nuclee, un Cache de 2Gb şi o tehnologie de 22nm, frecvenţa de tactare fiind de 1.3GHz.

Pe partea de grafică, deţine o placă video de tip integrată, model Intel HD Graphics. Chipset-ul video aparţine producătorului Intel.

În privinţa capacităţii memoriei de stocare, pune la dispoziţie 32Gb. Iar ca şi capacitate de memorie RAM, deţine 2GB, de tip DDR3.

Din punct de vedere al dotărilor multimedia, ar fi de specificat că deţine două camere Web, faţă/spate, ambele fiind de câte 2Mp. Este prevăzută cu două difuzoare audio stereo, cu accelerometru, cu microfon integrat, precum şi cu cititor de carduri MicroSD.

Capitolul conectivitate pune la dispoziţie o ieşire audio, un port Micro HDM, un port Micro USB, două porturi USB 2.0 (Dock), precum şi conexiune Wireless şi Bluetooth.

Concluzie :

Concluzionând, 2 în 1 Allview Wi901N este un notebook convertibil, accesibil şi modern, ideal atât de acasă, cât şi din deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware ok
  • Accesibil
  • Microsoft Windows 10
  • Convertibil
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.