2 in 1 Allview Wi1001N – laptop convertibil 2 în 1, accesibil şi avantajos

2 în 1 Allview Wi1001N reprezintă o altă capodoperă a brand-ului braşovean Allview, un dispozitiv ultra portabil cu un design detaşabil, ce poate juca foarte bine atât rolul de laptop, cât şi de tabletă.

Este variantă 2 în 1, echipată cu un acumulator generos de 5800mAh de tip Li-Polimer, ce garantează o autonomie de până la 6 ore de lucru. Vine standard instalat cu sistemul de operare Windows 10 Home, împreună cu softul Microsoft Office Mobile.

Acest model Wi1001N recent apărut pe piaţă, este disponibil şi la eMag, la preţul de promoţie de 799 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl privesc design-ul, deţine o carcasă din plastic de culoare neagră, ultra modernă şi calitativă. Construcţia este una detaşabilă, ce se poate converti foarte uşor din laptop în tabletă şi invers. Ca şi detalii tehnice, ar fi de spus că are o greutate totală de 1.75kg (0.6/1.15kg) şi că măsoară standard 257.9 x 10.5 x 173 (W x H x D) mm.

Tastatura internaţională este una pe cât se poate de flexibilă, ce se detaşază cu uşurinţă, având la bază două cleme de prindere cu conectori.

Acelaşi laptop 2 în 1 este disponibil şi în magazinul de specialitate Flanco.

Imagini cu 2 in 1 Allview Wi1001N :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest device Allview 2 în 1 deţine o configuraţie hardware avantajoasă în raport cu preţul de achiziţie. Astfel, este prevăzut cu un procesor Intel Atom Quad Core, model Z3735F, conceput pe arhitectura Bay Trial. Are la bază 4 nuclee, un Cache de 2Gb şi o tehnologie de 22nm, frecvenţa de rulare fiind de 1.3GHz. Alături de acesta găsim placa video Intel HD Graphics, de tip integrată.

Beneficiază de un display IPS cu touchscreen, ce măsoară o diagonală de 10.1inch. Este un ecran multi-touch screen (10 puncte), ce are o rezoluţie High Definition, la maxim 1280 x 800p.

La capitolul memorie, vine echipat cu numai 2Gb de tip DDR3 de memorie RAM şi cu 32Gb de memorie de stocare.

În ceea ce îl reprezintă dotările multimedia, se laudă cu două camere Web, una în faţă şi una în spate, ameble fiind de câte 2Mp fiecare. Mai include două difuzoare audio stereo, un microfon integrat, precum şi un cititor de carduri (Micro SD).

Pe partea de conectivitate, pune la dispoziţie un port Micro HDMI, un port Micro USB, o ieşire audio şi două porturi USB 2.0 (Dock). Ca şi conexiuni, se laudă cu Bluetooth 4.0 şi cu Wireless 802.11 b/g/n.

Concluzie :

În concluzie, 2 în 1 Allview Wi1001N este un laptop convertibil, modern şi avantajos, ideal atât lucrului de la birou, cât şi celui din deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware decentă
  • De generaţie nouă
  • Windows 10
  • Convertibil
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.