2 in 1 Acer Aspire Switch 10 E – laptop 2 în 1 de tip detaşabil, cu Microsoft Windows 10 Home

Din categoria device-urilor convertibile, am ales să îţi vorbesc astăzi despre un laptop atractiv, atât ca preţ, cât şi ca performanţe şi design, provenit din ultimele generaţii de laptop-uri.

2 în 1 Acer Aspire Switch 10 E este un laptop detaşabil, ce se poate converti şi în tabletă, foarte aspectuos şi flexibil, ideal activităţilor de zi cu zi. Este o variantă potrivită atât acasă, cât şi în călătorii, datorită aspectului portabil, ce asigură o flexibilitate ridicată.

Include un acumulator excelent de tip Li-Polymer cu două celule, ce garantează o autonomie generoasă de lucru, de până la 12h. Vine din fabrică cu sistemul de operare Windows 10 Home, precum şi cu McAfee Internet Security Suite, valabil timp de 90 de zile.

Preţul gadget-ului de faţă este foarte avantajos, astfel este disponibil la preţul online de numai 1.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Aşa cum am spus, este un device detaşabil, ce se poate utiliza atât pe post de laptop, cât şi pe post de tabletă. Este construit din plastic de calitate înaltă, este de culoare albă, cântăreşte 1.2kg şi măsoară standard 262 x 22.9 x 180(W x H x D) mm.

Deţine tastatură internaţională, foarte confortabilă la utilizare, precum şi click-pad-ul, ce oferă o funcţionare excelentă.

Imagini cu 2 in 1 Acer Aspire Switch 10 E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum sugerează şi numele device-ului Switch 10 E, deţine un display touchscreen de 10.1” în diagonală. Este un ecran IPS de tip WXGA, ce asigură o rezoluţie maximă de 1280 x 800pixeli. Ca şi caracteristici speciale, beneficiază de tehnologia Corning Gorilla Glass şi de caracteristica Glare. Ca şi detalii avansate, are o luminozitate maximă de 314cd/m2, fiind alimentat, un contrast de 770:1 în condiţii de luminozitate maximă şi punct de alb de 6700k.

Performanţele hardware sunt obţinute de la procesorul Intel Atom, model Z3735F şi de la procesorul grafic integrat Intel HD Graphics. Este vorba de un procesor cu patru nuclee, provenit din gama Bay Trail, ce deţine un Cache de 2Gb şi o tehnologie de 22nm, rulând la o frecvenţă de 1.3GHz. Însă, datorită tehnologiei avansate Turbo Boost, frecvenţa de tactare va creşte în cazuri extreme până la 1.8GHz.

Deţine o capacitate de memorie RAM de tip DDR3L de 2Gb şi o capacitate de memorie de stocare de 64Gb, de tip eMMC.

Multimedia vorbind, deţine cititor de carduri Micro SD, difuzoare audio integrate, microfon încorporate şi două camere WEB, ambele de câte 2Mp.

Cât despre conectivitate, pune la dispoziţie Wireless, Bluetooth, Micro HDMI, ieşire audio (Jack 3.5mm), USB 2.0 şi Micro USB.

Concluzie :

În concluzie, 2 în 1 Acer Aspire Switch 10 E este un laptop convertibil, detaşabil, cu un design modern, ce asigură o funcţionalitate bună şi o portabilitate excelentă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware decente
  • Design portabil
  • Preţ bun
  • Windows 10 Home
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.