Zass ZEM 05 – espressor de cafea manual, accesibil şi eficient

Zass ZEM 05 este unul dintre cele mai ieftine espressoare de cafea de pe piaţă, foarte uşor de integrat în orice decor, fie acasă, fie la serviciu. Reprezintă un aparat de cafea manual cu capacitatea de a obţine într-un mod rapid şi confortabil cele mai gustoase şi aromate cafele.

Ei bine, avem de-a face cu un model de 800W putere (alimentat la 220/50 V/Hz). Are o presiune de 3-5 bari, o capacitate pentru 2-4 ceşti, rezervor de apă de 240ml, precum şi dispozitiv pentru cappuccino.

Acest model ZEM 05 este deja disponibil în magazinul online eMag la numai 169 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa design-ului, deţine o construcţie compactă şi modernă de culoare neagră, cu mici detalii argintii. Se integrează extrem de uşor în orice stil de decor, fără să ocupe foarte mult din spaţiul acestuia. Tehnic vorbind, măsoară standard 22 x 34 x 26 (W x D x H) cm şi cântăreşte în jur de 2.09kg, cablul de alimentre măsurând o lungime de 0.83m.

Acelaşi model avantajos este prezent şi în magazinele online evoMag şi CEL.

Imagini cu Zass ZEM 05:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşadar, din punct de vedere al părţilor componente, acesta vine alcătuit din: capac rezervor apă, filtru permanent, lingură de măsură (cu tasator), buton rotativ multifuncţional (pentru abur, espresso, pauză, On/Off), suport port filtru, indicator de funcţionale luminos, sistem de fixare filtru în suport, record pentru aburi fix, mâner port filtru, duză detaşabilă pentru aburi, capac şi mâner cană din sticlă şi tavă detaşabilă colectoare.

Se laudă cu funcţia de setare a cantităţii de cafea, cu vaporizator turbo pentru încălzire, precum şi cu dispozitiv pentru Cappuccino.

În privinţa panoului de comandă, acesta este situat în partea din dreapta espressorului. Aici este proiectat un buton multifuncţional rotativ, alături de care îi stă un indicator LED.

La capitolul igienizare, dat fiind faptul că deţine componente detaşabile, precum duză de aburi, tavă colectoare şi cană termorezistentă, acest procedeu este pe cât se poate de uşor şi de rapidă.

Opinii pro și contra:

Concluzionând, Zass ZEM 05 reprezintă un aparat de cafea manual, modern şi avantajos, cu capacitatea de a prepara băuturi aromate şi delicioase.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 800W
  • Accesibil
  • Modern
Contra:
  • 3-5 bari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.