Zanussi ZANCG23WRP – aspirator cu sac de 600W putere din clasa energetică A

Zanussi ZANCG23WRP reprezintă un aspirator convenabil cu sac colector, foarte ușor de manevrat, dar și de depozitat. Funcțiile și caracteristicile sale îi permit să asigure o aspirare eficientă pe multiple suprafețe, într-un mod pe cât se poate de economic.

Ei bine, vorbim despre un model cu tip de aspirare uscată de 600W putere, provenit din clasa de eficiență energetică A. Beneficiază de derulator automat pentru cablu de alimentare, de variator de putere, de mai multe accesorii utile, dar și de sac colector din hârtie cu capacitatea de 1.1 l.

Acest model nou ZANCG23WRP poate fi achiziționat din oferta magazinului de specialitate eMag la prețul online de numai 249 de lei (vezi preț actualizat).

În ceea ce privește aspectul, observăm o construcție ergonomică foarte ușor de utilizat și de depozitat. Este de culoare roșu-negru, cântărește în jur de 4.5kg și măsoară standard 28cm în lățime, 23cm în înălțime și 35cm în adâncime.

Același aspirator cu sac se regăsește și în magazinul online CEL.

Imagini cu Zanussi ZANCG23WRP:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Așa cum am spus, vorbim despre un aparat electrocasnic din clasa energetică A de 600W putere, ce necesită o alimentare la 220-240V, cu 50-60Hz.

Pe lângă manevrabilitatea confortabilă pe care o oferă, se laudă și cu o rază de operare de până la 7.5m, lucru ce duce la un proces mai scurt de aspirare.

Din punct de vedere al nivelului de zgomot înregistrat în timpul funcționarii, maxima atinsă este de doar 80 de decibeli.

Pe partea de accesorii, pune la dispoziție un tub telescopic din metal, un furtun flexibil, o perie pentru parchet, o perie standard, dar și un accesoriu pentru spațiile înguste.

Este de menționat faptul că sacul colector de 1.1l din hârtie necesită o înlocuire periodică cu unul nou.

Roțile moi din cauciuc nu doar că oferă o manevrabilitate rapidă, ci și una silențioasă ce nu lasă urme pe podea.

Opinii pro și contra:

Acestea fiind spuse, Zanussi ZANCG23WRP este un aspirator accesibil, eficient și economic foarte ușor de utilizat și de depozitat.

Concluzie:

Pro:
   • Aspirator cu sac
   • Eficient
   • 600W putere
   • Clasa A
Contra:
   • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.