Yashido AC-12YDO – aparat de AC cu tehnologie Inverter din clasa A++

Yashido AC-12YDO reprezintă un produs de climatizare accesibil şi avantajos, capabil să ofere un mediu ambiant confortabil, după placul fiecăruia. Este un sistem inteligent cu mod de prindere pe perete, ce se integrează foarte bine în orice stil de decor şi de amenajare.

Ei bine, avem de-a face cu un aparat electrocasnic de 12.000 BTU la încălzire/răcire, provenit din clasa energetică A++. Se bucură de tehnologia Inverter, de filtru antibacterian lavabil, precum şi de o serie numeroasă de funcţii interesante şi utile.

Capacitatea generoasă îl face ideal spaţiilor şi locuinţelor cu o suprafaţă acoperită de până la 35 m².

Acest model nou AC-12YDO se poate achiziţiona din oferta magazinului online eMag cu doar 1.348 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, remarcăm o construcţie clasică de înaltă calitate, ce prezintă finisaje şi detalii perfect definite. Are sistem de montare pe perete, ambele unităţii fiind pe un fond de culoare albă. Unitatea de la interior cântăreşte în jur de 8kg şi măsoară 770×240×180 mm, iar cea de la exterior este de 26kg şi măsoară 700×552×256 mm.

Imagini cu Yashido AC-12YDO:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul aparat de aer condiţionat din gama 2017 a celor de la Yashido, reuşeşte să înregistreze un consum energetic la răcire de numai 1.13kW/h (0.32~1.75), pe când la încălzire de doar 1.02kW/h (0.32~1.66). Cât despre consumul energetic anual, la răcire înregistrează 184kW, iar la încălzire 910kW.

Privindu-l din punct de vedere al nivelului de zgomot produs în timpul funcţionarii, unitatea internă înregistrează 29/36/41dB, iar cea externă maxim 50dB.

Faptul că beneficiază de tehnologia Inverter, îl face capabil să atingă performanţe superioare într-un mod pe cât se poate de economic.

Ca şi coeficient de randament sezonier, la răcire SEER este de 6.1kW, iar la încălzire SCOP este de 4.0kW.

În privinţa modurilor de lucru, deţine următoarele funcţii: funcţia de răcire, funcţia de încălzire, funcţia de dezumidificare, funcţia de ventilaţie, funcţia Auto, funcţia Sleep şamd.

Cât despre funcţiile speciale, ar fi de menţionat tehnologia PFC, funcţia de Ionizare, funcţia Timer, modul silenţios, afişajul digital LED, precum şi controlul din telecomandă.

Ar mai fi de menţionat debitul de aer al unităţii interne de 550 m³/h, precum şi intervalul de funcţionare cuprins între -15 şi +48 grade Celsius.

Concluzie:

În concluzie, Yashido AC-12YDO este un produs de climatizare performant, eficient şi economic, capabil să garanteze întotdeauna un mediu ambiental optim.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Inverter
  • Eficient
  • A++
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.