Whirlpool WWDC 9716 – maşină de spălat rufe cu uscător, echipată cu motor Inverter

Whirlpool WWDC 9716 se pare a fi un aparat electrocasnic calitativ de tip 2 în 1, respectiv o maşină de spălat rufe cu uscător. Construcţia simplistă cu finisaje şi detalii bine definite îi permite să se integreze excelent în decorul şi stilul oricărei locuinţe.

Ei bine, vorbim despre un model cu încărcare frontală din clasa de eficienţă energetică A. Are o capacitate de încărcare de 9kg la spălare şi de 7kg la uscare, o viteză de 1600rpm la centrifugare, precum şi un afişaj digital LED cu control electronic.

Acest model nou WWDC 9716 este deja disponibil în oferta magazinului de specialitate eMag la preţul de achiziţie de 1.899 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, remarcăm un design modern şi elegant pe un fond de culoare albă. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 75kg şi măsoară standard 59.5cm în lăţime, 84cm în înălţime şi 60.5cm în adâncime.

Aceeaşi maşină de spălat rufe cu uscător se regăseşte şi în stocul celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Whirlpool WWDC 9716:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită clasei energetice A, consumul de curent electric mediu anual înregistrat este de numai 234kWh/an. Iar ca şi consum mediu anual de apă înregistrează în jur de 15.200l/an.

În ceea ce priveşte zgomotul produs în timpul funcţionarii, nivelul acustic maxim înregistrat la spălare este de 54dB, iar cel de la centrifugare de 83dB.

Printre programele de spălare/uscare disponibile se enumeră şi următoarele: programul rapid, programul prespălare, programul bumbac, programul lână, programul delicate, programul colorate, programul Mix, programul consum energetic redus, programul sintetice, programul clătire intensivă, şamd.

Cât despre funcţiile şi sisteme speciale, ar fi de menţionat sistemul de siguranţă pentru copii, tehnologia Al 6-lea Simţ, funcţia de oprire şi adăugare, funcţia de afişare status program, motorul Inverter, precum şi opţiunea de programare întârziată.

Opinii pro și contra :

Concluzionând, Whirlpool WWDC 9716 reprezintă o maşină de spălat rufe cu uscător, ce reuşeşte de fiecare dată să garanteze rezultate ireproşabile atât la spălare, cât şi la uscare.

Concluzie :

Pro:
  • Performantă şi modernă
  • LED
  • 1600rpm
  • 9kg/7kg
Contra:
  • Nimic

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *