Whirlpool WIE 2B19 – maşină de spălat vase complet încorporabilă din clasa A+

Whirlpool WIE 2B19 este un nou model de maşină de spălat vase total încorporabilă, performantă şi eficientă. Reprezintă un produs electrocasnic de bucătărie capabil să obţină rezultate bune într-un mod pe cât se poate de economic.

Ei bine, discutăm despre o variantă din clasa energetică A+, cu capacitatea de încărcare pentru 13 seturi. Pune la îndemână o listă cu 6 programe de spălare, numeroase extraoptiuni şi sisteme, precum şi control electronic.

Acest model WIE 2B19 este disponibil online de curând şi în oferta eMag la numai 1.249 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte design-ul, nu sunt foarte multe de spus dat fiind faptul că este un model complet încorporabil. Este de culoare albă, cântăreşte în jur de 35.5kg şi măsoară standard 82 59.5 x 57 (I x L x A) cm. Ca şi zgomot produs la utilizare, nivelul maxim înregistrat este de numai 49dB.

Acelaşi model este prezent şi în stocul celor de la Flanco.

Imagini cu Whirlpool WIE 2B19:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Mulţumită clasei energetice A+, modelul de faţă reuşeşte să obţină un consum energetic destul de redus. Astfel, consumul de curent electric per ciclu de spălare este de doar 1.04kWh, iar cel per an de 293kWh. În privinţa consumului de apă, înregistrează în jur de 11l/ciclu de spălare şi de până la 3080l/an.

Aşadar, după cum spuneam şi ceva mai sus se laudă cu o serie de 6 programe eficiente şi economice, precum: programul Rapid la 50°C (de 40 de minute), programul Bio/Eco la 50°C (de 190 de minute), programul Prespălare (de 10 minute), programul Intensiv la 65°C (de 150 de minute), programul Normal la 55°C (de 120 de minute) şi programul Încărcare la jumătate la 50°C (de 80 de minute).

Ar mai fi de spus că deţine 3 nivele de temperatură, indicatoare pentru sare şi terminare program, precum şi filtru autocurăţare.

Beneficiază de coş reglabil pe înălţime, de picioruşe ajustabile şi de suporturi pliabile pentru farfurii.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Whirlpool WIE 2B19 reprezintă un aparat electrocasnic complet încorporabil de generaţie nouă, capabil să asigure rezultate eficiente şi economice.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • 6 programe
  • A+
  • 13 seturi
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.