Whirlpool TDLR 65230 – maşină de spălat rufe cu încărcare verticală din clasa A+++

Whirlpool TDLR 65230 se pare a fi un model recent de maşină de spălat rufe cu încărcare verticală, potrivit perfect locuinţelor nu foarte spaţioase. Reprezintă un aparat electrocasnic performant şi eficient, ce reuşeşte să impresioneze prin rezultate ireproşabile din toate punctele de vedere.

Aşadar, noua variantă cu încărcare verticală din clasa A+++ pune la dispoziţie o capacitate de încărcare de 6.5kg. Are o viteză de centrifugare de 1200rpm, 17 programe de spălare, precum şi un afişaj modern şi elegant de tip LED.

Acest model recent TDLR 65230 poate fi achiziţionat şi din magazinul online eMag cu preţul de 1.739 de lei (vezi preţ actualizat).

Privind-o din punct de vedere estetic, remarcăm o construcţie clasică, ergonomică şi modernă de culoare albă. Deţine tambur din plastic cu volumul de 42l, cântăreşte în jur de 58kg şi măsoară standard 90 x 40 x 60 (I x L x A) cm.

Acelaşi model avanatajos este prezent şi în oferta magazinului online Flanco.

Imagini cu Whirlpool TDLR 65230:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, specialiştii au încadrat acest produs electrocasnic în clasa de eficienţă energetică A+++. Astfel, consumul de curent electric înregistrat în program standard este de doar 0.76kWh, iar cel de apă de numai 8800l/an.

În ceea ce o priveşte zgomotul produs în timpul utilizării, la spălare sunt înregistraţi maxim 59dB(A), iar la centrifugare maxim 76dB(A).

După cum am spus şi mai sus, se laudă cu o listă diversificată cu 17 programe de spălare capabile să acopere toate tipurile posibile de ţesături. Câteva dintre acestea sunt: programul Jeans, programul consum energetic redus, programul lână, programul clătire intensivă, programul spălare manuală, programul sport şamd.

Iar ca şi funcţii şi sisteme speciale, se bucură de: sistemul de siguranţă împotriva copiilor, de tehnologia Al 6-lea Simţ, de opţiunea de programare întârziată, de sistemul Soft Opening şi de sistemul Drum Up.

În privinţa controlului, panoul de comandă al maşinii este proiectat în partea frontală. Aici dăm peste butonul central selector înconjurat de programele maşinii, precum şi peste afişajul digital LED.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Whirlpool TDLR 65230 reprezintă o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală din clasa energetică A+++, capabilă să garanteze rezultate excepţionale atât la spălare, cât şi la centrifugare.

Concluzie :

Pro:
  • Afişaj LED
  • Performantă şi modernă
  • A+++
  • 17 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.