Whirlpool SPIS 409L Inverter – aparat de AC cu compresor Inverter de 9.000 BTU

Whirlpool SPIS 409L Inverter reprezintă un sistem de climatizare cu tehnologie Inverter de generaţie nouă, capabil să se integreze foarte bine în orice tip de decor. Este un aparat de aer condiţionat eficient, calitativ şi modern, ce reuşeşte întotdeuna să atingă performanţe superioare în climatizare.

Ei bine, avem de-a face cu un model standard de 9.000 BTU la răcire/încălzire, provenit din clasa de eficienţă energetică A++. Se bucură de compresor Inverter rotativ, de filtru HD + Carbon, de control din telecomandă, dar şi de un afişaj digital discret.

Capacitatea acestuia de răcire şi încălzire îl recomandă suprafeţelor acoperite de până la 25mp.

Acest model nou SPIS 409L Inverter este deja comercializat online de către magazinul eMag cu preţul convenabil de numai 1.649 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă o construcţie modernă cu finisaje şi detalii plăcute, ce are sistem de montare pe perere. Unitatea internă este de culoare argintie, cântăreşte în jur de 8kg şi măsoară standard 81.8 x 27 x 21.7 (L x l x H) cm. Cea externă este de culoare albă, cântăreşte aproximativ 22kg şi măsoară standard 66 x 24 x 48.2 (L x l x H) cm.

Aparatul de faţă este prezent şi în magazinul online Altex.

Imagini cu Whirlpool SPIS 409L Inverter:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ceea ce priveşte debitul de aer, unitatea internă înregistrează 500mc/h, iar cea externă 572mc/h.

Ca şi zgomot produs în timpul funcţionarii, nivelul acustic maxim de la interior este de 39dB, iar cel de la exterior de 49dB.

Pe partea de eficienţă energetică referitor la coeficientul de randament sezonier, la răcire SEER este 5.6kW şi EER 2.91kW, iar la încălzire SCOP este 3.8kW şi COP 3.65kW.

La capitolul moduri de funcţionare, pune la îndemână următoarele: funcţia de dezumidificare, funcţia de ventilaţie, funcţia de răcire/încălzire, funcţia auto restart, funcţia auto-curăţare, funcţia sleep/night, funcţia turbo, funcţia Power Save şamd.

Tot din punct de vedere tehnic ar mai fi de menţionat capacitatea nominală de 2.59kW la răcire şi de 2.69kW la încălzire, precum şi că deţine agent frigorific R410A.

Concluzie:

Concluzionând, Whirlpool SPIS 409L Inverter este un aparat de climatizare inteligent, eficient şi economic, ce atinge de fiecare dată performanţe superioare asigurând astfel un mediu ambiant confortabil.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 9.000 BTU
  • Compresor rotativ Inverter
  • Clasa A+
  • Filtru HD + Carbon
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *