Whirlpool PACW12CO – sistem de climatizare mobil cu 12.000 BTU

Whirlpool PACW12CO se dovedeşte a fi un sistem de climatizare convenabil şi eficient, respectiv un aparat de aer condiţionat mobil cu sistem de montare la podea. Este o soluţie ideală pentru orice tip de locuinţă, dat fiind faptul că permite să fie mutat cu uşurinţă în orice colţişor al casei.

Aşadar, vorbim despre un aparat de AC portabil încadrat în clasa de eficienţă energetică A. Se laudă cu 3 trepte de ventilare, cu compresor rotativ, cu filtru HD lavabil, precum şi cu o serie numeroasă de moduri de funcţionare interesante.

Are o capacitate generală de 12.000 la răcire, lucru ce îl recomandă în mod special locuinţelor cu o suprafaţă acoperită de până la 35mp.

Acest model recent este comercializat deja de către cei de la eMag cu preţul de achiziţie de 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, prezintă o construcţie mobilă modernă, ergonomică şi calitativă, ce îi permite să fie mutat dintr-o încăpere în altă. Este de culoare albă, cântăreşte în jur de 34kg şi măsoară standard 448mm în lungime, 402mm în lăţime şi 743mm în înălţime.

Sistemul de climatizare de faţă poate fi achiziţionat online şi de la Altex.

Imagini cu Whirlpool PACW12CO:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al consumul energetic anual, datorită clasei de eficienţă energetică A înregistrează în jur de 1.3kWh.

Privind debitul de aer al unităţii interioare, maxima înregistrată de către aceasta este de 380 m³/min.

Ca şi nivel de zgomot produs în timpul utilizării, acesta diferă în funcţie de treapta de viteză setată, maxima atinsă fiind de numai 64dB.

Ar mai fi de spus că puterea nominală consumată la răcire este de 1345W, precum şi că la răcire coeficientul de randament sezonier este de 8.97kW(EER).

La capitolul funcţii, pune la dispoziţie următoarele moduri de funcţionare: funcţia de ventilaţie, funcţia de dezumidificare (1.7l/h), funcţia de răcire, funcţia auto restart, funcţia de control din telecomandă, funcţia
Around U, funcţia de monitorizare filtre şamd.

Totodată, ar mai fi de menţionat faptul că deţine agent de refrigerare R410a, cantitatea necesară fiind de 0.61kg.

Concluzie:

Concluzionând, Whirlpool PACW12CO reprezintă un aparat de aer condiţionat mobil, accesibil şi eficient, capabil să garanteze de fiecare dată un mediu optim ambiant.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Mobil
  • Compresor rotativ
  • LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *