Whirlpool GMA7522IX – plită încorporabilă pe gaz din inox cu 5 arzătoare

Whirlpool GMA7522IX este o plită încorporabilă din inox, calitativă şi modernă, capabilă să se integreze extraordinar de bine în orice fel de design de bucătărie. Reprezintă un produs electrocasnic de generaţie recentă, ce reuşeşte să asigure o funcţionalitate sigură şi eficientă, cu rezultate pe măsură.

Ei bine, vorbim despre un model alimentat cu gaz ce pune la dispoziţie 5 arzătoare de dimensiuni diferite. Se bucură de aprindere electrică de la buton, de grătare din fontă, precum şi de mod de siguranţă a flăcării.

Acest model nou GMA7522IX se poate achiziţiona din oferta magazinului eMag cu preţul avantajos de numai 799 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o privesc detaliile estetice, remarcăm o construcţie atrăgătoare din inox cu finisaje şi forme perfect definite. Este pe o nuanţă de culoare argintie, cântăreşte aproximativ 14.2kg şi măsoară standard 4.1 x 73 x 51 (I x L x A) cm, lungimea cablului de alimentare fiind de 0.85m.

Aceeaşi plită modernă din inox se poate procura online şi de la Altex.

Imagini cu Whirlpool GMA7522IX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spuneam şi ceva mai sus, noua variantă încorporabilă pe gaz de la Whirlpool pune la dispoziţie 5 arzătoare: unul mic, două normale şi două mari.

Ca şi poziţionare, cel mic este proiectat în partea din dreapta faţă, cele două normale în partea din dreapta spate şi stânga faţă, iar cele două mari în centru şi stânga spate. Deasupra acestora, producătorul a optat pentru 3 grătare din fontă de culoare neagră, foarte stabile şi rezistente în timp.

În privinţa puterii calorice, arzătorul cel mic este de 1kW, cele două normale (semirapide) de câte 1.65kW fiecare, iar cele două mari de 3kW (rapid), respectiv 5kW (cu 4 inele de ardere).

Supapele electromagnetice de siguranţă au rolul de a opri automat alimentarea cu gaz, doar atunci când flacăra este stinsă accidental.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Whirlpool GMA7522IX reprezintă o plită încorporabilă din inox, cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică de la buton, ce asigură o utilizare confortabilă şi sigură întotdeauna.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Accesibilă
  • Modernă
  • Inox
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.