Whirlpool GMA 6411 NB – plită încorporabilă pe gaz cu aprindere electrică de la buton

Whirlpool GMA 6411 NB este o plită modernă alimentată cu gaz din gama produselor de bucătărie încorporabile. Design-ul calitativ şi modern de culoare neagră o integrează excelent în orice stil de decor, aducând totodată şi un plus de rafinament.

Reprezintă un aparat electrocasnic cu 4 zone de gătit diferite pe gaz, cu aprindere electrică de la buton. Dat fiind faptul că este concepută după ultimele sisteme şi tehnologii, beneficiază şi de valve de siguranţă.

Acest model recent GMA 6411 NB se poate procura din magazinul online eMag cu numai 499 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul aspect, remarcăm o construcţie ultra-modernă de culoare neagră, evidenţiată prin finisaje şi elemente perfect definite. Cântăreşte în jur de 7.5kg şi măsoară standard 3 x 56 x 48 (IxLxA) cm, dimensiunile nişei fiind de 3.8 x 56 x 48 cm. Cablul de alimentare din dotare măsoară o lungime de până la 0.85m.

Imagini cu Whirlpool GMA 6411 NB:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, aşa cum am spus plita de faţă pune la dispoziţie 4 arzătoare de dimensiuni diferite, precum: unul mare, unul mic şi două normale.

Ca şi ordonare, acestea sunt proiectate astfel: cel mare în partea din stânga faţă, cel mic în partea din dreapta faţă, iar cele două normale în partea din stânga şi dreapta spate. Deasupra zonelor de gătit sunt poziţionate două grătare emailate de culoare neagră, capabile să garanteze o stabilitate excelentă vaselor de gătit.

Toate cele 4 arzătoare dezvoltă în total o putere de ardere de până la 3500W.

În partea frontală producătorul a poziţionat cele 4 butoane clasice de control, cu aprindere integrată. De aici se poate acţiona fiecare arzător în parte, chiar şi cu o singură mână.

Pe partea de siguranţă, este prevăzută cu valve de siguranţă. Acestea au rolul de a opri automat alimentarea cu gaz, doar în cazul în care flacăra este stinsă accidental.

Concluzie:

Concluzionând, Whirlpool GMA 6411 NB este o plită încorporabilă cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică, concepută după cele mai recente sisteme şi tehnologii.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Valve de siguranţă
  • Accesibilă
  • Modernă
  • Aprindere electrică
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.