Whirlpool BSNF 8421 OX – combină frigorifică din inox cu sistem de dezghețare automat

Whirlpool BSNF 8421 OX se pare a fi o combină frigorifică performantă de generație nouă, ce reușește să asigure o funcționaliate bună și eficientă întotdeauna. Design-ul atrăgător și calitativ din inox îi permite să se integreze cu ușurință în decorul și stilul oricărei bucătării moderne.

Ei bine, vorbim despre un aparat frigorific cu sistem de răcire Full No Frost, provenit din clasa energetică A+. Are un volum net total de 319 litrii, dintre care frigiderul este de 222 de litrii, iar congelatorul de 97 de litrii.

Acest model nou BSNF 8421 OX se poate procura din oferta magazinului online eMag cu prețul de achiziție de 1.759 de lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere estetic, așa cum am spus este în totalitate din inox calitativ cu proprietăți antiamprentă, ce are forme și finisaje perfect definite. Ușile cu sistem reversibil au mânere integrate orizontal, deschiderea standard a acestora fiind pe partea dreaptă.

Tehnic vorbind, este pe un fond de culoare argintie, cântărește în jur de 71kg și măsoară standard 188.5 x 59.5 x 65.5 (I x L x A) cm, lungimea cablului de alimentare fiind de 2 metrii.

Varianta de față este disponibilă online și în stocul celor de la Flanco.

Imagini cu Whirlpool BSNF 8421 OX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Grație clasei energetice A+, consumul de curent electric mediu anual înregistrat este de doar 311kWh/an.

Frigiderul beneficiază de sistem de dezghețare automat, dar și de iluminare interioară pe LED. Pune la îndemână 4 rafturi ajustabile din sticlă securizată, 3 suporturi pe ușă, un suport pentru ouă, precum și un compartiment încăpător pentru legume și fructe.

Congelatorul cu sistem dezghețare automat are o capacitate de congelare de până la 4kg/24h. Vine alcătuit din 3 compartimente generoase XXL, precum și dintr-o tăviță pentru cuburi de gheață.

Este de remarcat faptul că deține sistem antibacterian, sistem de răcire Full No Frost, sistem de avertizare pentru ușă deschisă, tehnologia Al 6-lea Simț Fresh Control samd.

Totodată, ar mai fi de menționat faptul că are un singur compresor, că are clasă climatică SN-T, că autonomia fără curent ajunge undeva la 16 ore, dar și că nivelul zgomotului înregistrat în timpul funcționarii este de numai 42 decibeli.

Concluzie:

In concluzie, Whirlpool BSNF 8421 OX se dovedește a fi un produs electrocasnic de calitate foarte bună, cu funcții și sisteme inteligente, ce îi permit să asigure o funcționalitate bună și economică.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A+
  • Inox antiamprentă
  • Full No Frost
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *