Whirlpool AWZ8CD/PRO – uscător de rufe profesional cu afişaj LED şi control electronic

Whirlpool AWZ8CD/PRO este un uscător de rufe profesional, respectiv un aparat electrocasnic calitativ, modern şi foarte inteligent. Se dovedeşte a fi un real ajutor în gospodăria oricăruia dintre noi, dat fiind faptul că obţine rezultate excepţionale într-un mod economic şi silenţios.

Ei bine, avem de-a face cu un uscător cu încărcare frontală, cu capacitatea de 8kg. Pune la dispoziţie o listă cu 10 programe de uscare, un afişaj LED generos cu control electronic, precum şi alte numeroase funcţii interesante.

Acest model recent AWZ8CD/PRO este comercializat deja de către cei de la eMag cu preţul de ofertă de 2.629 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, se aseamănă izbitor cu maşinile de spălat rufe cu încărcare frontală. Este de culoare albă, măsoară standard 84.5 x 59.6 x 65.9 (I x L x A) cm şi cântăreşte în jur de 40kg. Tot la capitolul detalii tehnice, ar mai fi de menţionat că tamburul este din oţel inoxidabil, având un diametru de 58cm şi o adâncime de 45.5cm.

Acelaşi model ultra-performant este disponibil online şi la Altex.

Imagini cu Whirlpool AWZ8CD/PRO:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul model standard de uscător de rufe al celor de la Whirlpool funcţionează pe baza tipului de uscare cu condensator electronic. Astfel, de fiecare dată obţine rezultate iresprosabile, într-un mod silenţios şi economic.

La capitolul nivel de zgomot înregistrat la utilizare, maxima atinsă este de numai 68 decibeli.

Pe partea de funcţii speciale, ar fi de menţionat tehnologia Al 6-lea Simţ, opţiunea de programare întârziată, indicatorul de golire al rezervorului de apă, indicatorul de curăţare al filtrului, funcţia de autodiagnosticare, sistemul de siguranţă pentru cei mici, funcţia de anulare program, funcţia selectare a nivelului de uscare, opţiunea de abur şamd.

În ceea ce privesc programele de uscare, pune la îndemână 10 la număr printre care se enumeră şi următoarele: programul pentru bumbac, programul pentru lână, programul pentru încălţăminte, programul pentru delicate, programul Mix, programul pentru sintetice etc.

În partea frontală a aparatului de faţă este situat panoul de comandă, format dintr-un afişaj generos LED, dintr-un buton central selector şi din alte câteva butoane de comandă.

Opinii pro și contra:

Acestea fiind spuse, Whirlpool AWZ8CD/PRO reprezintă un uscător de rufe ultra-performant, modern şi calitativ, capabil să garanteze întotdeauna rezultate impecabile.

Concluzie:

Pro:
  • Afişaj LED
  • Performant şi modern
  • 10 programe
  • Eficient
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.