Whirlpool AWOC 5102 – maşină de spălat rufe automată de buget din clasa A+

Whirlpool AWOC 5102 este o nouă variantă accesibilă şi avantajoasă de maşină de spălat rufe automată, cu un raport preţ-calitate competitiv. Reprezintă un produs electrocasnic de calitate bună, ce reuşeşte după fiecare utilizare să obţină rezultate impecabilă atât la spălare, cât şi la centrifugare.

Discutăm despre un model cu încărcare frontală încadrat în clasa de eficienţă energetică A+. Are o capacitate de încărcare decentă de 5kg, o viteză de centrifugare de 1000rpm, 12 programe eficiente de spălare, dar şi câteva funcţii şi sisteme interesante.

Acest model recent AWOC 5102 este deja prezent în oferta magazinului de specialitate eMag la preţul de achiziţie accesibil de doar 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al designului, se bucură de un aspect plăcut cu finisaje şi detalii perfect definite, totul fiind de culoare albă. Cântăreşte aproximativ 61 kg şi măsoară standard 59.5 cm în lăţime, 84.5 cm în înălţime şi 52 cm în adâncime.

Aparatul electrocasnic de faţă se poate achiziţiona online şi din oferta celor de la Altex.

Imagini cu Whirlpool AWOC 5102:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ceea ce priveşte consumul de resurse, mulţumită clasei energetice A+ înregistrează un consum mediu anual de curent electric de 165 kWh/an, dar şi o medie anuală de 7980 l de apă.

Printre cele 12 programe de spălare, dăm şi peste următoarele: programul rapid 30, programul prespălare, programul bumbac, programul lână, programul sintetice, programul centrifugare delicată, programul centrifugare intensivă, programul delicate şamd.

Cât despre sistemele şi funcţiile speciale, ar fi de menţionat sistemul de detectare spumă, sistemul Eco-Ball, sistemul de distribuire uniformă a încărcăturii, opţiunea pentru spălare rapidă, precum şi reductorul pentru zgomot.

Pe partea de zgomot produs în timpul funcţionarii, nivelul maxim acustic înregistrat la spălare este de 59dB(A), iar cel de la centrifugare de 74dB(A).

Tot din punct de vedere tehnic, ar mai fi de menţionat că deţine cuvă din polipropilenă, dar şi că tamburul are un volum de 44l.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Whirlpool AWOC 5102 reprezintă o maşină de spălat rufe de buget, ce reuşeşte să garanteze rezultate foarte bune într-un mod economic şi silenţios.

Concluzie :

Pro:
  • Performantă şi modernă
  • 12 programe
  • A+
  • Accesibilă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *