Whirlpool ART 7811 – aparat frigorific încorporabil cu tehnologia Al-6lea Simţ Fresh Control

Whirlpool ART 7811 se dovedeşte a fi un aparat frigorific de tip încorporabil, inteligent şi economic, ce pune la îndemână un spaţiu de depozitare optim şi destul de generos. Reprezintă o combină frigorifică avansată ca specificaţii, ce reuşeşte să se integreze excelent în design-ul oricărei bucătării.

Aşadar, vorbim despre o variantă cu sistem de răcire rapidă încadrată în clasa de eficienţă energetică A+. Are un volum net total de 275l, dintre care 195l sunt ai frigiderului şi restul de 80l ai congelatorului.

Acest model recent ART 7811 este comercializat deja de către magazinul online eMag cu preţul de 2.679 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un exterior încorporabil de culoare albă. Cântăreşte aproximativ 51kg şi măsoară standard 54 x 54.5 x 184 (I x L x A) cm. Uşile beneficiază de sistem reversibil şi de mânere integrate orizontal, deschiderea standard a acestora fiind pe partea dreaptă.

Aceeaşi combină frigorifică încorporabilă este prezentă şi în magazinele online Altex şi CEL.

Imagini cu Whirlpool ART 7811:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită clasei energetice A+, produsul frigorific de faţă reuşeşte să înregistreze un consum de curent electric de numai 299kWh/an.

Frigiderul deţine sistem decongelare automat, având iluminare interioară pe LED. Este alcătuit din 4 rafturi din sticlă securizată, dintr-un suport metalic pentru sticle, dintr-un suport pentru ouă, din 3 suporturi pe uşă, dar şi dintr-un compartiment pentru depozitarea fructelor şi legumelor.

Congelatorul are sistem de dezgheţare manual, cât şi o capacitate de congelare de până la 3.5kg/24h. Este alcătuit din 3 compartimente generoase, dar şi dintr-o tăviţă pentru cuburi de gheaţă.

În ceea ce priveşte nivel acustic atins în timpul utilizării, zgomotul maxim este de numai 35dB.

În privinţa funcţiilor speciale, se laudă cu sistemul de control al umidităţii, cu afişaj digital LED cu control electronic, cu sistemul de răcire rapidă, cu funcţia Stand-By, cu tehnologia Al-6lea Simţ Fresh Control, cu termostat ajustabil, cu filtru antibacterian, cu funcţia de super-răcire şamd.

Tot din punct de vedere tehnic, ar mai fi de menţionat că deţine un singur compresor, că are clasă climatică SN-T, că are agent frigorific R600A, dar şi că are o autonomie fără curent de până la 19 ore.

Concluzie:

Concluzionând, Whirlpool ART 7811 este un aparat frigorific încorporabil de generaţie nouă, capabil să asigure un spaţiu generos şi optim tuturor tipurilor de alimente depozitate la interior.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A+
  • Încorporabilă
  • Accesibilă
  • Tehnologia Al 6lea Simţ Fresh Control
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *