Whirlpool AKZM 8480 WH – cuptor electric multifuncţional din inox antiamprentă

Whirlpool AKZM 8480 WH reprezintă un cuptor electric din inox provenit din gama aparatelor de bucătărie de tip încorporabile. Este o variantă calitativă, cu un design elegant şi modern ce îi permite să se integreze foarte bine în decorul oricărei bucătării.

Aşadar, discutăm despre un produs de gătit multifuncţional încadrat în clasa energetică A+. Deţine o capacitate generoasă de 73l, 16 moduri de gătire, Timer, Rotisor, Grill, Ventilator, precum şi un control electronic cu afişaj digital.

Acest model nou AKZM 8480 WH poate fi procurat şi online din stocul celor de la eMag cu preţul de achiziţie de 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, prezintă o construcţie atractivă din inox antiamprentă şi sticlă, cu forme şi finisaje bine definite. Este de culoare alb-negru, cântăreşte aproximativ 40kg şi măsoară standard 59.5 x 59.5 x 56.4 (I x L x A) cm, cablul de alimentare fiind de 90cm.

Produsul de faţă se regăseşte şi în oferta celor de la Flanco, Altex şi CEL.

Imagini cu Whirlpool AKZM 8480 WH:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spuneam şi la începutul review-ului, acest model Whirlpool este încadrat în clasa energetică A+. Astfel, are o putere de 3650W şi necesită o alimentare la 220-240V, cu 50-60Hz, consumul de curent electric înregistrat fiind de numai 0.91kW/h.

Dat fiind faptul că este o variantă multifuncţională, pune la îndemână următoarele moduri de gătire: funcţia de încălzire rapidă, funcţia de convecţie cu aer fierbinte, funcţia de decongelare, funcţia de Grill cu convecţie de aer, funcţia de coacere convenţională, funcţia pentru Pizza, funcţia Maxi Cooking, funcţia Ready2cook şamd.

În privinţa funcţiile şi sistemelor speciale, ar fi de menţionat funcţia de autocurăţare, funcţia de iluminare interioară, sistemul de închidere al uşii Soft Close, tehnologia Al 6-lea Simţ, şamd.

Uşa cuptorului cu sistem de închidere Soft Close este proiectată dintr-o sticlă termorezistentă cu geam dublu.

Pe partea de accesorii, vine împreună cu două tavi de coacere şi cu un grătar combi.

Concluzie:

Concluzionând, Whirlpool AKZM 8480 WH se dovedeşte a fi un cuptor multifuncţional electric din inox, capabil să asigure de fiecare dată o funcţionalitate ireproşabilă, cu rezultate superioare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Multifuncţional (16)
  • Inox Antiamprentă
  • LED
  • A+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.