Whirlpool AKZM 8420 WH – cuptor electric inteligent şi atrăgător de tip încorporabil

Whirlpool AKZM 8420 WH se dovedeşte a fi un aparat electrocasnic de ultimă generaţie, respectiv un cuptor electric încorporabil cu performanţe superioare la gătire. Reprezintă un model multifuncţional, ce reuşeşte să asigure o utilizare confortabilă, sigură şi rapidă, cu rezultate pe măsură.

Ei bine, avem de-a face cu un model electric încadrat în clasa energetică A+. Pune la îndemână o capacitate de încărcare de până la 73l, 16 funcţii inteligente, Timer, Grill, Ventilator, precum şi un afişaj elegant LCD cu control mecanic.

Acest model recent AKZM 8420 WH poate fi procurat online din magazinul de specialitate eMag cu preţul de achiziţie de 1.849 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte aspectul, prezintă un exterior ultra-modern şi elegant pe o nuanţă de culoare albă. Astfel, cu siguranţă se integrează extrem de bine în decorul oricărei bucătării. Tehnic vorbind, măsoară standard 59.5 x 59.5 x 56.4 (I x L x A) cm şi cântăreşte în jur de 35.5kg. Uşa cuptorului este proiectată dintr-o sticlă de protecţie termorezistentă dublă.

Acelaşi cuptor încorporabil inteligent este prezent online şi la Flanco.

Imagini cu Whirlpool AKZM 8420 WH:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Mulţumită faptului că specialiştii l-au încadrat în clasa energetică A+, consumul de curent electric înregistrat este de numai 0.91kW/h.

Noul model multifuncţional de la Whilrpool pune la dispoziţie o serie de 16 funcţii interesante, printre care se enumeră şi următoarele: funcţia de încălzire rapidă, funcţia de decongelare, funcţia de Grill cu convectie de aer, funcţia de Rotisor, funcţia de Ventilare, funcţia Coook3, funcţia Rady2Cook şamd.

Cât despre caracteristicile speciale, ar fi de mentioant funcţia de iluminare interioară, funcţia de autocurăţare Hidrolitică, funcţia Timer, sistemul SoftClose şi Tehnologia al 6-lea Simt.

Odată cu acest cuptor electric performant şi atractiv vin şi următoarele accesorii: două tavi de coacere, suporturi telescopice şi un grătar combi.

Tehnologia avansată Al 6-lea Simt pune la îndemână 30 de reţete presetate. Această are rolul de a regla automat timpul de gătire şi temperatura, astfel încât aparatul să se oprească doar în momentul în care preparatul este bine făcut.

Concluzie:

Concluzionând, Whirlpool AKZM 8420 WH este un cuptor electric inteligent şi atrgator, capabil să garanteze o funcţionalitate sigură, confortabilă şi rapidă, cu rezultate pe măsură.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • LCD
  • Performant
  • Modern
  • Multifuncţional (16)
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.