Whirlpool AKR 749 NB – hotă telescopică încorporabilă de culoare neagră

Whirlpool AKR 749 NB reprezintă o hotă încorporabilă de tip telescopică aparte, dat fiind faptul că deţine un exterior mai rar întalnit de culoare neagră. Este un model interesant, ce reuşeşte să se integreze destul de uşor în orice decor modern de bucătărie.

Aşadar, discutăm despre o hotă din clasa energetică E echipată cu un singur motor de 150W putere. Se laudă cu lampă de iluminare dublă, cu filtre de grăsime lavabile din aluminiu şi cu 3 trepte de viteză.

Acest model AKR 749 NB este deja comercializat online de către magazinul de specialitate eMag cu doar 399 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, remarcăm o construcţie modernă şi interesantă pe o nuanţă de culoare neagră, extrem de uşor de instalat. Tehnic vorbind, nu cântăreşte mai mult de 6kg, dimensiunile standard măsurând 18 x 59.9 x 30 (IxLxA) cm. Ar fi de menţionat faptul că diametrul burlanului măsoară 120 de milimetrii.

Aceeaşi hotă telescopică neagră este disponibilă şi în magazinul online Flanco.

Imagini cu Whirlpool AKR 749 NB:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ciuda faptului că specialiştii au încadrat această hotă Whirlpool în clasa energetică E, consumul de curent electric înregistrat este de numai 127kWh/an.

Este de subliniat faptul că atât zgomotul produs la utilizare, cât şi capacitatea de absorbţie sunt influenţate direct de către cele 3 trepte de viteză.

Astfel, nivelul minim al zgomotului înregistrat la utilizare este de numai 47dB, iar cel maxim de doar 65dB.

Iar ca şi capacitate de absorbţie, nivelul minim este de 145mc/h, iar cel maxim de 336mc/h.

Undeva în partea inferioară este proiectată lampa de iluminare dublă. Aceasta este alcătuită din două becuri de 20W putere fiecare, capabile să asigure împreună un iluminat eficient pe tot parcursul gătitului.

În privinţa controlului, acesta este de tip mecanic putând fi realizat cu uşurinţă din partea frontală din dreapta hotei.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Whirlpool AKR 749 NB este o hotă telescopică de tip încorporabilă de culoare neagră, accesibilă şi eficientă.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Telescopică
  • 3 trepte de viteză
  • Filtru din aluminiu
Contra:
  • Clasa E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.