Whirlpool AKR 749 IX – hotă încorporabilă din inox de tip telescopică

Whirlpool AKR 749 IX este un model accesibil şi eficient de hotă telescopică de tip încorporabilă din inox. Reprezintă un produs electrocasnic de bucătărie, conceput pentru a asigura o absorbţie rapidă şi eficientă.

Ei bine, avem de-a face cu o variantă din clasa energetică E, echipată cu un singur motor de 150W putere. Include lampă dublă de iluminare, trei trepte de viteză, filtru de grăsime din aluminiu, controlul acesteaia fiind de tip mecanic.

Acest model AKR 749 IX este deja comercializat de către cei de la eMag cu preţul accesibil de numai 469 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte aspectul, prezintă un design modern din inox de calitate foarte bună. Este de culoare argintie, are o greutate de numai 6kg şi măsoară standard 18 x 59.9 x 30 (IxLxA) cm. Este de reţinut faptul că diametrul burlanului măsoară 120 mm.

Aceeaşi hotă telescopică este disponibiliâ şi în ofertele celor de la Flanco.

Imagini cu Whirlpool AKR 749 IX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ciuda faptului că noua hotă Whirlpool este prevăzută în clasa energetică E, consumul de curent electric înregistrat anual este de doar 127kW.

Ar fi de reţinut că atât puterea de absorbţie, cât şi nivelul de zgomot sunt influenţate direct de către cele 3 trepte de vitează.

Astfel, capacitatea minimă de absorbţie este de 145mc/h, iar cea maximă de 336mc/h.

În privinţa zgomotului produs la utilizare, nivelul minim înregistrat este de doar 47dB, iar cel maxim de 65dB.

Aşa cum am spus, integrează o lampă de iluminare dublă. Are o putere de maxim 40W (2 x 20), cu capacitatea de a asigura o iluminare eficientă pe tot parcursul gătitului.

Concluzie:

Concluzionând, Whirlpool AKR 749 IX reprezintă o hotă încorporabilă de tip telescopică, concepută integral din inox. Are capacitatea de a asigura o absorbţie rapidă şi eficientă în raport cu specificaţiile din dotare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Telescopică
  • Inox
  • 3 trepte de viteză
  • Filtru din aluminiu
Contra:
  • Clasa E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.